Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
pierde-mama

Când îți vei pierde mama, nu va mai fi nimeni care să aibă grijă de tine la fel ca ea.Când îți vei pierde mama, lumea ta se va schimba.

Mama, femeia cea mai de preț din viața fiecăruia dintre noi.Mama este acea femeie pe care o vezi pentru prima dată, prima pe care o saruti si prima care este acolo pentru a te ajuta.Ea simte cel mai bine ce ai.Fiecare dintre noi avem o legatura speciala cu mama deoarece ea ne-a dat viata, ea ne-a crescut si tot ea este acolo cu o vorba buna la nevoie.

Atunci cand ne simtim nesiguri, cand ne este frica si nu avem langa noi ajutor de nadejdie, cand ne este foame, cand ne este frig, cand simtim nevoia ca cineva sa ne ingrijeasca ranile sufletesti si trupesti,ea vine în ajutor cu cel mai sincer și curat sentiment, dragostea.Câte mame și-au însoțit fiul sau fiica pe drumuri, într-o călătorie lungă, fără speranța de a îi mai vedea vreodată, dar așteptând mereu în prag. Locuința mamei este o casă în care suntem întotdeauna oaspeți bineveniți.

Nu trebuie să uitați niciodată de mamele voastre, pentru că ele nu uită niciodată de copiii lor.Doar mama se bucură sincer de victoriile și realizările voastre. Doar ea poate da sfaturi cu adevărat valoroase. Niciun prieten și nicio prietenă nu o poate înlocui pe mama.Iar atunci când îți vei pierde mama, vei realiza cu adevărat acest lucru.Când îți vei pierde mama, nu va mai fi nimic la fel, lumea ta se va schimba.Nu va mai fi nimeni care să aibă grijă de tine la fel ca ea, pentru că mama e unică în felul ei. La urma urmei, trebuie să apreciem fiecare moment petrecut alături de mamele noastre.

Întotdeauna este prea devreme să îţi pierzi mama.Este nevoie de timp pentru a trece peste și pentru a astupa rana lăsată de această pierdere.Desigur, nu vei putea niciodată să uiți complet de pierderea ta.Mai ales când vine vorba de cea mai apropiată persoană din viața noastră.Primul pas este să ne dăm seama că fiecare dintre noi vom trece peste acest lucru mai devreme sau mai târziu.Nimeni nu este nemuritor din păcate.Va trebui să depui toate eforturile pentru a te împăca cu realitatea și să vă direcționați toată durerea într-o direcție creativă.

loading...

Add comment