Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Doamne, nu știu care este viitorul meu, dar mă bazez pe tine

Nu știu ce plănuiești pentru mine. Nu știu cum se vor desfășura următoarele câteva luni, dar mă bazez pe tine să îmi dai puterea și răbdarea de care am nevoie.Nu știu dacă îmi vei răspunde la rugăciuni sau dacă vei continua să mă iei în altă călătorie de care nu am fost pregătită.Nu știu dacă îmi vei da o pauză sau alt test dificil.Am încercat să rezolv totul în cel mai bun și cel mai înțelept mod posibil. Am încercat să conectez toate punctele și să înțeleg imaginea mai mare și să urmez semnele pe care mi le-ai trimis, dar recunosc că sunt obosit.

Creierul meu e obosit. Inima mea e obosită. Sufletul meu este obosit.Nu știu ce înseamnă viitorul, dar sunt pregătit ca lucrurile să se schimbe. Sunt gata pentru ca viața mea să înceapă în sfârșit să aibă sens. Sunt gata pentru pace. Îmi doresc stabilitate.Știu că, oricum, o să fiu bine. În orice caz, voi conta pe tine. Știu că mă vei călăuzi în vremurile grele cum ești întotdeauna, dar cred că cer acest moment. Sunt gata pentru un miracol de a ridica toata greutatea si toate sarcinile.

Mă bazez pe tine de data asta, dar într-un mod diferit. Având în vedere generozitatea voastră. Ținând cont de iertarea ta. Luând în considerare surprizele tale magnifice.Nu știu ce înseamnă viitorul, dar vreau să fie mai strălucitor și mai bun decât mi-am imaginat.Vreau toate dorințele pe care ți le-am cerut să devină realitate. Toate acele visuri imposibile pe care le-am crezut odată. Vreau ca viața mea să fie această poveste minunată.Nu știu ce înseamnă viitorul, dar îmi pun încrederea în tine și știu că nu-i dezamăgești pe cei care-și pun toată credința în tine.

Nu voi ști niciodată sigur cum vor ieși lucrurile, dar nu pot decât să sper că calendarul tău se aliniază cu a mea de data asta. Că este timpul ca rugăciunile mele să fie răspunse, iar îngerii mei să fie eliberați.

Nu știu ce înseamnă viitorul, dar tot ce știu e că nu ai nimic de făcut. Nu e nimic care nu se poate rezolva. Că tu ești singurul care poate să transforme totul în ochii mei.

loading...

Add comment