Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

3 motive pentru care femeile încetează să-și mai iubească soții

Te va iubi la nesfârșit, te va îngriji și chiar va avea încredere în tine orbește. Dar nu uitați, sub toate acestea se află respectul ei de sine, care poate fi pe spatele din ziua în care s-a îndrăgostit de tine.Dar dacă treceți această linie, respectul de sine va apărea și atunci creierul ei va câștiga peste inimă, astfel încât să se poată muta din an, deceniu sau relație de viață.Știați că uneori dragostea vă poate face să nu fiți orbi? Ei bine, cam așa este.Dar iată în continuare câteva motive pentru care femeile încetează să-și mai iubească soții.

  1. Comportamentul soțului.
    Odată cu trecerea timpului, în unele relații încep să dispară comunicarea și legătura emoțională dintre soți.Multe femei care sunt căsătorite de multă vreme sunt determinate să divorțeze, deoarece nu se mai simt legate emoțional de partenerii lor.Bărbatul se concentrează tot mai mult pe propria sa persoană sau pe activitățile sale preferate, decât să se preocupe de soția sa.Multe cupluri în terapia căsătoriei au avut același argument despre aceleași probleme de ani buni. Când nevoile lor continuă să nu fie satisfăcute, resentimentele reciproce cresc – un factor care este letal pentru o relație sau căsătorie.Faceți-o să se simtă de parcă este importantă și iubită, astfel se va simți neapreciată.Exprimarea iubirii și a aprecierii pentru femeie este una dintre cele mai bune metode de a nutri relația.
  2. Lipsa activităților comune.
    Fiecare partener are nevoie de spațiu personal.Nu este nimic rău în asta.Puteți să ieșiți în oraș cu prietenii sau la o petrecere la birou cu colegii.Dar, trebuie să îți faci timp și pentru partenerul sau partenera ta.Te iubește, dar asta nu înseamnă că va accepta să îți dedici tot timpul prietenilor sau colegilor de la locul de muncă.Daăc nu poți să-i oferi timp pentru a face anumite activități împreună, se va sătura și va înceta să te mai iubească.
  3. Femeia nu se poate baza pe bărbat.
    O femeie are nevoie de cineva cu care să-și împărtășească speranțele și visele. Are nevoie de cineva să o sprijine, are nevoie de protecție și să știe că îți pasă suficient de mult de ea.Cu toții avem nevoie de încurajare din când în când și nu există nicio persoană mai bună care să o audă decât cea pe care o iubim. Dacă bărbatul demonstrează lipsa de îngrijorare pentru bunăstarea ei, acest lucru deduce că nu-i pasă deloc de ea.
loading...

Add comment