Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu înceta să te rogi,să crezi,să speri.Nu te descuraja, să știi că Dumnezeu nu te părăsește niciodată, oricât de rău ți-ar fi, El îți dă putere să rezolvi orice greutate.

Iubirea lui Dumnezeu față de noi este nemărginită.Bunătatea Lui este nemărginită.Părintele Arsenie Boca zicea că „iubirea lui Dumnezeu față de cel mai mare păcătos este mai mare decât iubirea celui mai mare sfânt față de Dumnezeu”.  Chiar daca unii nu îl accepta niciodata pe El ca Mantuitorul lor, Dumnezeu ii iubeste.El a lasat si va lasa, in continuare, nu doar o sansa, ci o multitudine de sanse de mantuire tuturor oamenilor

Este greu când trec anii și nu se schimbă nimic. Este greu să te rogi, să speri, să crezi. Este greu când cei pe care îi iubești te trădează, când lovește disperarea, când propriile planuri se aprind în foc și încă Dumnezeu nu umple golul. Dar știu că El ține viața mea în mâinile Sale. Știu că El este acolo. Știu că îi pasă și că nu mă va părăsi niciodară.Sunt binecuvântat, pentru că Domnul meu esre întotdeauna aici pentru a mă ține de mână și pentru a mă ajuta să trec prin fiecare obstacol pe care ar trebui să-l depășesc.

Poți face totul atunci când Dumnezeu este alături de tine și îți dă puterea necesară.În ciuda necredinței și a eșecurilor noastre, Dumnezeu este întotdeauna credincios și El ne arată acest lucru de multe ori.În situațiile în care ne descurajăm și simțim că nu putem merge mai departe, puterea noastră vine doar de la Dumnezeu.El ne ajută să trecem prin orice încercare a vieții.El ne poartă de grijă și ne cere să avem credință că totul va fi bine și că tot ceea ce ni se întâmplă în viață nu este întâmplător.

Deci, prieteni, dacă simțiți uneori că Dumnezeu va părăsit, vă îndemnăm să continuați relația profundă cu El să nu vă descurajați și să faceți toate aceste lucruri de mai jos, și cu siguranță veți simți din nou prezența Lui și veți vedea lucrarea Lui.

Rugați-vă sincer, din toată inima.Ascultați răspunsurile Lui. Uneori vorbim și facem prea multe, înecând vocea subtilă a lui Dumnezeu.Lăudați-L pe Dumnezeu pentru tot ce este El! Recunoștința și lauda sunt arme puternice împotriva durerii.Închinați-L chiar dacă este dificil. Menținerea unei vieți de închinare ne păstrează inimile în ton cu El.Citiți Cuvântul lui Dumnezeu păstrându-l sigilat în inimă.

loading...

Add comment