Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Iubește-i sufletul și mintea, și mai apoi trupul…

Dragostea nu este întotdeauna ușoară. Și așa știi că contează. Așa știi că este importantă.Dragostea dintre doi oameni trece dincolo de emoții, dincolo de dorințe și plăceri.Nu încetăm nici pe o clipă în viață să căutăm dragosteaIar dacă dragostea nu aduce fericire, atunci nu e dragoste.

Atunci când iubești cu adevărat, vei iubi necondiționat.Îi vei accepta defectele, imperfecțiunile, deficiențele și nu vei avea nicio problemă cu ele.Vei lupta pentru ea, în ciuda dificultăților și furtunilor din viață.Îi vei aprecia eforturile, care te vor îndruma și te vor susține pe parcursul obiectivelor tale în viață.Atunci când o vei săruta, de fiecare dată te va face să simți că este cea mai semnificativă ființă din lume pentru tine.

Vocea ei te va liniști prin apeluri telefonice până când adormi și te va saluta și te va trimite cu mesaje lungi și dulci când te trezești.Te îndrăgostești de cineva care îți poate fi cel mai bun prieten și iubitor în același timp. Cine va rămâne târziu cu tine și va vorbi despre lucruri aleatorii din viață.Cine va petrece restul zilei cu tine, glumind în jur, jucând și râzând toată ziua.Cine nu se va obosi niciodată să te țină de mână și să le arate tuturor cât de profund este îndrăgostit de tine.

Te îndrăgostești de cineva care te va ierta de fiecare dată. Cine te va iubi mai întâi înainte de hobby-urile sale, de muncă și de orice sau oricine altcineva din această lume.Cine te va înțelege și cu manierismele tale nebunești sau enervante. Cine te va liniști până vei deveni bine. Cine va face din fiecare clipă o fericire cerească. Cine va respecta promisiunile sale. Cine te va respecta și îți va respecta deciziile tale în viață.Nu există iubire fără respect.

Te îndrăgostești de cineva care îți poate iubi sufletul și mintea mai mult decât corpul tău. Cine îți poate elimina grijile, lacrimile și îndoielile. Cine nu se va obosi niciodată să te înțeleagă. Cine te va face fericit și te vei simți mulțumit pe deplin.Nu uita! Se spune că iubirea adevărată trebuie să fie compusă din trei părți: minte, suflet și trup,

loading...

Add comment