Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu-ți supăra mama niciodată.Nimic nu e mai trist decât să vezi lacrimi în ochii ei.

Pentru început, găsește timp întotdeauna pentru a-ți aprecia mama prin a fi recunoscător pentru tot ce a făcut pentru tine, și să-ți amintești că mama ta a trecut prin momente grele încercând să-ți dea viață și că totodată a simțit multă durere făcând acest lucru. Ea este persoana căreia îi pasă cel mai mult de tine.

Crescând, majoritatea copiilor uită că și părinții sunt oameni obișnuiți cu sentimente. Au nesiguranțe, chiar dacă le vedem ca fiind impecabile și frumoase și nimic lipsit de perfecte. Și ceea ce am uitat a fost câteva dintre lucrurile pe care le spun că nu vreau să spun că ar putea de fapt să lase răni.Ori de câte ori o familie se confruntă cu probleme de bani, decesul unui membru al familiei, divorț sau orice altceva este supărător, este cel mai greu să-i vezi că îi afectează pe părinți.

Văzându-ți mama plângând și trebuind să o urmărești spunând că nu este o mamă bună este unul dintre acele lucrurile pe care nu le poți uita. Văzând această persoană uimitoare pe care am privit-o mereu și am crezut că nu se teme de nimic și nu îi este frică de nimic și își arată vulnerabilitățile ei se agită și se mișcă.Aș fi vrut să fiu un supererou și să o protejez cât eu de bine. Dacă aș putea, aș da o lectie tuturor celor care au rănit-o sau i-au provocat vreodată vreo durere.

De aceea, iată un sfat: Nu o supăra niciodată pe mama ta.Nimic nu e mai trist pe lumea asta decât să-ți vezi mama tristă și cu lacrimi în ochi. Ea este totul în această viață, ea este consolarea la tristeţe, speranţa la deznădejde, forţa la neputinţă, este izvorul afecţiunii, milei, compătimirii şi iertării.Mama este lucrul cel mai sfant pe care il avem pe acest pamant.Ea este cea mai bună prietenă, confidentă, este umărul pe care plângem atunci când ne este greu.Ea este puterea mea când sunt slab, este râsul care mă înveselește, este partenerul meu de vorbă, este primul meu telefon în fiecare dimineață.

loading...

Add comment