Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum iubesc cei din zodia Scorpion

In dragoste, scorpionii se bucura foarte mult de relatia fizica a partenerilor. Ei adoră intimitatea și profunzimea emoțională. Scorpionii sunt extrem de pasionali și romantici. Ei își vor transforma iubitul, schimbându-i într-un mod în care nu vor mai fi aceiași. Determinați, evazivi, magnetici și atât de sexy, scorpionii sunt deseori liniștiți, totuși ei sunt pregătiți oricând să dezvăluie straturi mai profunde de sine, cuiva care are adâncimea de a auzi cu adevărat ceea ce spun ei. Îi place să fie ascultat și să știe când cineva se preface și îi lipsește integritatea și onestitatea.

Deși durează un timp pentru a cunoaște și a iubi un Scorpion, dacă îi vei asculta cu adevărat, ei îți vor dezvălui doar adevărul, făcând mai ușor să înțelegi natura lor complexă. Scorpionii vorbesc cu integritate, onestitate și directitate. Dacă li s-au pus pata pe tine, magnetismul lor te va apropia. Ei vor arunca o vrajă cu ochii lor hipnotici și vor fi foarte hotărâți să fie cu tine. Fascinanți și irezistibili, Scorpionii sunt misterioși cu o calitate magică despre ei. Este dificil să se apropie și încrederea nu va veni cu ușurință, dar odată ce își deschid sufletul, ei se așteaptă ca vulnerabilitatea lor să fie respectată și să aibă grijă de ea.

Un Scorpion îndrăgostit poate fi foarte generos, iubitor, bun și loial. Sunt puțini oameni din lume care le contează cu adevărat. Odată trădat, relația cu un Scorpion se va schimba rapid și permanent. Cel mai bun sfat atunci când într-o relație cu un Scorpion este să fii bun pentru ei și ei vor fi excepționali pentru tine. Nu mint niciodată și prețuiesc foarte mult onestitatea.

Ei pot fi foarte suspicioși, geloși, posesivi și exigenți, deoarece vor să fie siguri că nu sunt înșelați. Ei au ochi cu raze X, transformând tot ceea ce privesc într-o imagine transparentă care dezvăluie toate. Ei proiectează o aură de mister și putere. Au o putere emoțională și un curaj abundent.

loading...

Add comment