Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Iubește omul care nu renunță la tine.

Nu știu de ce, dar oamenii din zilele noastre se grăbesc de la o relație proastă la alta. Se pare că se simt rău când sunt singuri, dar să fiu sincer, nu văd niciun sens în asta. Nu este mai bine să fii singur decât într-o companie proastă? Nu este mai bine să fii mulțumit cu cine ești decât cu un bărbat care te transformă în ceva ce nu vrei să fii? Adică, lumea este deja un loc crud și chiar nu ai nevoie ca dragostea vieții tale ca să te trateze urât. Așadar, rămâi singur până găsești un bărbat care nu va renunța la tine.

Știu că nu va fi astăzi sau mâine, dar odată ce găsești omul potrivit, vei vedea că a meritat să aștepți.Deci, aveți răbdare și așteptați pe cineva care vă va completa perfect.Așteptați bărbatul care vă va accepta toate defectele și va fi mândru că vă are alături.Așteaptă omul care crede că fericirea ta este mai importantă decât a lui.Așteaptă omul care te sărută în timp ce dormi, spunându-ți cât de frumoasă ești și că nicăieri altundeva nu este mai bine decât în brațele tale.Rămâi singură până găsești un bărbat care te va iubi mai mult decât orice și nu va renunța la tine niciodată.

Iubește omul care este dispus să încerce să rezolve problemele cu tine și nu va fugi de ele.Pentru că asta îl face un partener bun – dorința de a rezolva lucrurile și de a repara ceea ce poate fi rezolvat.Iubește omul care este mândru de dvs. și de lucrurile pe care le faceți pentru a vă îmbunătăți viața.Iubește omul care are fluturi în stomac de fiecare dată când te vede. Așteaptă-l pe cel care te tratează cum merită.Nu trebuie să spună că te iubește în fiecare minut, ci trebuie să aibă grijă de tine și să-ți arate că te iubește.

Nu stați cu cineva doar pentru că pare uimitor. Rețineți că privirile pot înșela, dar inima și sufletul sunt lucruri care durează pentru totdeauna.Așadar, în loc să te îndrăgostești de privirile lui, îndrăgostește-te de inima și sufletul său.Așteaptă omul potrivit și sunt sigur că vei găsi dragostea vieții tale când cel puțin o aștepți. Deci, nu vă mulțumiți cu mai puțin decât meritați și așteptați omul care nu va renunța niciodată la voi.

loading...

Add comment