Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum va fi anul 2019 pentru Balanțe?

Balanța, al șaptelea semn al zodiacului, este guvernat de planeta Venus. Balanta, la fel ca Gemenii si Varsatorul, este un semn de aer.2019 este probabil un an extrem de creativ și artistic pentru cei născuți în această zodie. Horoscopul din 2019 prezice obstacole în planurile de a pleca peste hotare, birocrație, noi taxe și impozite, noi examene. De asemenea,în 2019, nativii din Balanță își vor finaliza renovările, vor avea loc evenimente de familie, își vor putea reloca biroul sau casa.

Oportunități personale pentru Balanță
Până în septembrie 2019, o să apară în viața dvs niște oportunități de nerefuzat. Aveți grijă doar cum le gestionați. Când Jupiter intră în Balanță, pe 25 septembrie, o să rămână până în octombrie 2020 și va fi timpul pentru avansarea personală.

Bani
Nu este nimic care să indice probleme majore în acest an, dar să fiți conștienți de perioada mai-iunie, când ar fi înțelept să fiți mai atenți cu banii. Există potențialul pentru o creștere a fluxului banilor de la sfârșitul lunii septembrie.Acest lucru poate continua din acest punct și se poate face mai bine până la sfârșitul lunii decembrie.

Dragoste
Vă puteți simți destul de provocat de alte persoane în ianuarie și de la mijlocul lunii aprilie până la mijlocul lunii mai. Venus este un jucator important in acest an si in acest timp oamenii vin in viata ta din alta parte. În ultima parte a lunii octombrie până la sfârșitul lunii noiembrie este cel mai bun moment pentru dragoste.

Carieră
Acesta este un domeniu major de provocare în acest an, pe măsură ce Saturn își face drum prin această secțiune a horoscopului tău. Puteți simți că alegerile dvs. sunt limitate de anumite circumstanțe din viață, cum ar fi lipsa calificărilor, vârsta dvs. sau chiar zona, în care locuiți. O decizie la începutul lunii martie vă poate îmbunătăți opțiunile.

Sănătate
Mai și august sunt două luni, probabil, pentru scăderea vitalității. Sunteți mai înclinați să suferiți probleme de sănătate atunci când viața dvs. este aruncată în afara echilibrului și aceste doup luni au influențe care vă pot face acest lucru.

loading...

Add comment