Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a fi cu un Săgetător

Există câteva lucruri pe care trebuie să le înțelegeți înainte de a vă angaja într-o viață romantică cu un nativ născut sub acest semn. Iată care sunt acestea:

1. Sagetatorii iubesc să râdă.
Ei vor să se distreze în fiecare zi în care trăiesc și își doresc parteneri care văd viața ca pe o aventură distractivă și pot să le păstreze inima blândă și jucăușă cea mai mare parte a timpului.Ei sunt aventuroși și iubesc să experimenteze lucruri noi. Au o sete reală pentru viață, ceea ce îi face să se simtă mai în viață decât cei din jurul lor.

2. Atunci când iubesc, ei ar face absolut orice este posibil, pentru persoana iubită. Dacă un Sagetator te iubește, ești cel mai norocos, pentru că ai o așa persoană în viață ta.

3. Sagetatorii iubesc să călătorească, le place să exploreze locuri noi și să iasă din zona lor de origine pentru a se simți total mulțumiți în viață. Le plac călătoriile și sunt mereu deschiși în a cunoaște oameni și locuri noi.

4. Niciodată nu încercați să faceți un Sagetător să aleagă între dvs. și prietenii lor. Nu încercați vreodată să controlați viața unui Sagetator decât dacă doriți probleme. Sagetatorii sunt destul de inteligenți în a obține ceea ce vor și nu renunță pe drum, merg întotdeauna până la capăt.

5. Ei sunt întotdeauna acolo pentru cei dragi când au nevoie cel mai mult de ei. Indiferent dacă este la mijlocul zilei sau la ora 3 noaptea, puteți să vă bazați întotdeauna pe un Sagetator.

6. Săgetătorii te pot citi ca pe o carte.
Sunt foarte bun intuitivi și sunt adesea capabili să vă citească caracterul și intențiile ca pe o carte deschisă.

7. Săgetătorii sunt greu de păcălit și gândesc mereu cu zece pași înainte. Ei au întotdeauna un as în mânecă.

loading...

Add comment