Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dacă Dumnezeu ți-a dat să înfrunți ceva,înseamnă că a știut că vei rezista

Probabil că ați auzit de multe ori afirmația „Dumnezeu nu vă va oferi mai mult decât puteți duce”. El nu va oferi multă suferință. Poate o suferință îngrămădită una peste alta. Și ce ne referim când o spunem, este ceva de genul: „Ești puternic. Ești greu. Poți sa faci asta. Ești în pas cu provocarea. Vei trece prin asta. ”Și nu este nimic în neregulă cu a dori să fii încurajator, a dori să oferi cuiva speranță în vremuri grele. Este firesc să vrei să spui cuiva că „asta nu te va învinge, asta nu te va copleși. Dumnezeu este în continuare controlat și te iubește și nu ți-ar permite să fii învins de asta.”

Dumnezeu este credincios și nu te va lăsa să fii testat dincolo de puterea ta, dar odată cu testarea, el îți va oferi calea de ieșire, astfel încât să poți îndura și să poți trece cu bine peste tot.Hai sa recunoastem. Vor fi momente în care se pare că nu avem de ales, de parcă suntem neputincioși să alegem ceea ce este sănătos pentru noi și că alegerea distructivă este prea puternică. Dar chiar și în acele momente, Dumnezeu ne oferă o alternativă.Există momente în viața noastră în care a cere ajutor este cel mai curajos lucru pe care îl putem face.Cu toții avem nevoie de ajutor în diferite momente din viața noastră și Dumnezeu dorește ca noi să cerem ajutorul. Dumnezeu vrea ca noi să strigăm în rugăciune pentru ajutor

Dacă Dumnezeu ți-a dat să înfrunți ceva,înseamnă că a știut că vei rezista.Și el te va ajuta să gestionezi tot ceea ce ți s-a dat.Vei experimenta greutăți în viață.Tu sau cineva pe care iubești,se poate confrunta cu o boală, depresie sau gânduri negre.Te vei plimba prin circumstanțe financiare în care se pare că nu există nicio ieșire. Dacă suntem ca majoritatea ființelor umane, la un moment dat ne vom confrunta absolut cu lucruri care sunt mai mult decât putem face față. Dar Dumnezeu va fi întotdeauna ajutorul nostru și puterea noastră.

loading...

Add comment