Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

15 Cadouri pe care copiii noștri nu le vor uita niciodată

„Nu dai decât puțin când dai bunurile tale. Atunci când dai de la sine ceea ce dai cu adevărat. ” -Khalil Gibran-

Avem nenumărate amintiri de vacanță. Majoritatea se concentrează pe credință, familie și tradiții.Foarte puține amintiri din copilărie includ, de fapt, darurile pe care le-am primit. Îmi amintesc în mod clar anul în care am primit o bicicletă, în seara pe care fratele meu și cu mine am primit un Nintendo și șosete primite în fiecare an de la bunicii mei. Dar în afară de asta, amintirile mele de primire a cadourilor sunt destul de rare. Ceea ce m-a făcut să mă gândesc … ce fel de cadouri putem da copiilor noștri pe care nu le vor uita niciodată? Ce cadouri le vor afecta cu adevărat viața și le-o vor schimba pentru totdeauna?

În acest scop, avem o listă cu 15 cadouri pe care copiii noștri nu le vor uita niciodată.

1. Aprecierea. Uneori, un cuvant simplu de afirmare poate schimba o viata intreaga. Deci, asigurați-vă că copiii dvs. știu cât de mult îi apreciați .

2. Provocările. Încurajați copilul să aibă visuri mari . La rândul lor, ei vor realiza mai mult decât au crezut posibil și probabil chiar mai mult decât credeați că este posibil.

3. Compasiune/ Justiție.Viața nu este corectă. Nu va fi niciodată – sunt prea multe variabile. Dar atunci când a fost comisă o greșeală fiți acolo pentru el. Ascultati-l, sfatuiti-l, intelegeti-l.

4. Curiozitate. Învățați-i pe copiii dvs. să pună întrebări despre cine, ce, unde, cum, de ce și de ce nu.

5. Determinarea. Unul dintre cei mai importanți factori determinanți în succesul unei persoane este dimensiunea voinței. Așadar trebuie să ne învățăm copiii ce înseamnă determinarea.

6. Disciplina. Copiii trebuie să învețe totul de la început, incluzând comportamente adecvate, cum să se înțeleagă cu alții, cum să obțină rezultate și cum să-și atingă visele. Disciplina nu trebuie evitată sau reținută. În schimb, ar trebui să fie consecventă și pozitivă.

7. Generozitate. Învață-ți copiii să fie generoși cu dvs., astfel încât vor deveni generoși și cu cei din jur.

8. Onestitate / Integritate. Copiii care învață valoarea și importanța onestității de la o vârstă fragedă au o oportunitate mult mai mare de a deveni adulți cinstiți. Și adulții cinstiți care se confruntă cu adevărat cu ceilalți tind să se simtă mai bine despre ei înșiși, să se bucure mai mult de viața lor și să doarmă mai bine noaptea.

9. Speranța. Speranța înseamnă a ști și a crede că lucrurile se vor îmbunătăți și se vor îmbunătăți.Și în vremurile dificile ale vieții, speranța este foarte importantă.

10. Optimismul. Pesimistii nu schimba lumea. Optimistii o fac.

11. Stima de sine. Oamenii care învață să se aprecieze pe ei înșiși sunt mult mai probabil să aibă încredere în sine, respect de sine și valoare de sine. În consecință, este mult mai probabil ca aceștia să devină adulți care respectă valorile lor.

12. Simțul umorului. Râdeți-vă cu copiii dvs. zilnic … pentru dragul dvs. și a lor.

13. Timpul. Darul timpului este un cadou pe care nu il mai poti lua inapoi. Asadar, gandeste-te bine ce faci cu timpul pe care il ai si cum poti obtine si mai mult timp liber pentru a il petrece cu familia.

14. Masa impreuna. Mesele oferă oportunități de neegalat pentru relații, cum ar fi cele care nu pot fi găsite în altă parte. Atât de mult încât o familie care nu mănâncă împreună nu crește împreună.

15. Dragostea. … dar cel mai important dintre aceste cadouri este dragostea.

Desigur, niciunul dintre aceste cadouri nu este disponibil în magazine și nici nu poate fi cumpărat. Dar, cred că asta e scopul.Cele mai importante daruri nu se masoara in bani.

loading...

Add comment