Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

8 lucruri pe care fiecare tată trebuie să-și învețe fiul. Nu ignora numărul 2!

Deși unii cred că mamele joacă cel mai important rol în viața și educația copilului, există lucruri pe care un tată le va face cu siguranță mai bine. Mai ales când vine vorba despre un fiu.În primul rând, băiatul intră sub supravegherea profesorilor de grădiniță, apoi merge la o școală unde femeile constituie 90% din cadrele didactice. Copilul este în mod constant în compania femeilor și nu are educație masculină.În continuare vom prezenta 8 lucruri pe care numai tatăl le poate oferi copilului.

1. Să explice cât de important este să câștigi și să pierzi.


Înafară de prieteni, cine este cel mai bun partener pentru un copil în diverse competiții și jocuri? Tata, desigur. Aceasta este o pregătire bună pentru calitățile masculine. Prin aceste jocuri, copilul va simți gustul victoriei și va realiza cât de mult efort este necesar pentru a o atinge.Și pentru tată, astfel de jocuri vor fi o ocazie excelentă de a explica fiului său că înfrângerile sunt inevitabile. Dacă cădeți, trebuie să vă ridicați și să continuați și nu este nimic rușinos într-un eșec.

2. Să-l învețe să aibă un comportament corect față de femei.
De asemenea, o mamă îi poate spune fiului său cum să trateze o femeie, dar numai tatăl va putea să arate toate acestea prin exemplul propriu. Va fi grozav dacă fiul său va învăța de la el tot felul de lucruri importante despre femei. Nu de la prieteni, nu de la Internet, ci de la tată.

3. Să vorbească despre dragoste ca de la bărbat la bărbat.
Lăsați fiului să învețe despre acest sentiment atotputernic din conversațiile masculine inimă-in-inimă, când va veni timpul. Pentru un adolescent, acesta va fi un dar valoros dacă tatăl său îi va spune despre prima sa dragoste și întâlniri și că nu ar trebui să se grăbească pentru că este mai bine să aștepți pe fata potrivită care va crea o scânteie în sufletul său. Astfel de conversații vor fi extrem de utile pentru încrederea reciprocă.

4. Să-l învețe să fie puternic.


Un tată este singurul care poate să-și învețe fiul să fie puternic și ferm, să se apere pentru sine și pentru ceea ce este drept. El îl poate învăța să detecteze când merită să râdă, astfel încât infractorul să nu se apropie de el și când este mai rezonabil să nu se acorde atenție provocărilor și să plece calm.

5. Să-l ajute să aibă propria viziune asupra lumii.
Nici măcar nu trebuie să faceți nimic special aici. Fiți acolo din când în când și discutați cu el. Copilul trebuie să înțeleagă că nu există doar mama cu cerințele și așteptările ei, ci și cu o altă persoană cu o abordare diferită.Desigur, când vine vorba de educație, părinții ar trebui să fie pe aceeași parte. Dar din punct de vedere al vederii lumii, filosofia lor poate fi foarte diferită. Și este absolut normal. Cu ajutorul tatălui, copilul va vedea că există mai multe puncte de vedere cu privire la aceleași fenomene, învățând să analizeze și să-și formeze propria viziune a lucrurilor.

6. Să îmbogățească experiența copilului cu noi senzații.


Totul începe când este încă copil. Cu toate acestea, chiar și în vârstă de 6 luni, el poate simți diferența dintre manifestările de sex feminin și masculin ale dragostei. Spre deosebire de mamele cu mângâiere și mângâieri, părinții preferă jocurile active cu un „caracter masculin”, precum aruncarea sau învârtirea. Mamele se uită de obicei la toate acestea cu o groază liniștită, dar copilul primește o abundență de senzații vizuale, auditive și tactile și o nouă experiență despre propria lor locație spațială.

7. Să-l învețe diferite trucuri bărbătești.
Există astfel de lucruri pe care bărbații le fac ca să arate magiei majorității femeilor – de exemplu, începerea unui incendiu, ciocnirea cuielor, repararea unei mașini.Chiar dacă copilul dvs. este 100% „urban”, nu există nici o îndoială că abilitatea de a declanșa un incendiu va fi utilă pentru el în viitor – cel puțin pentru a ilumina un grătar. În orice companie, abilitățile descrise mai sus vor adăuga 100 de puncte reputației fiului tău.

8. Să-l ajute să învețe obligațiile casnice.


Desigur, este vorba despre legarea unei cravate, de ras și de călcat cămășile. Deși acum răspunsul la orice întrebare poate fi găsit pe Internet, nu puteți decât să admiteți că va fi mult mai bine dacă va afla acest lucru de la tatăl său. Și da, este tatăl și nimeni altcineva care îi poate arăta fiului că bărbații pot găti și ei. Ei bine, cel puțin pentru a nu muri de foame.

loading...

Add comment