Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Multumesc Doamne,pentru ce mi-ai dat,pentru ce mi-ai luat și pentru ce mi-ai lăsat”

Mulțumesc Doamne pentru că m-ai ghidat întotdeauna în direcția corectă și ai știut că este mai bun pentru mine mai mult decât oricine.Îți mulțumesc pentru de multe ori că mi-ai iertat ori de câte ori m-am abatut de la calea ta.Doar tu ai puterea de a face acest lucru.Îți mulțumesc că mi-ai amintit întotdeauna că uneori, Tu ești singurul în care pot avea încredere deplină, singurul cu care pot vorbi și singurul care mă ascultă cu adevărat.

Îți mulțumesc pentru viața care mi-ai oferit-o. Și pentru toate aceste binecuvântări pe care mi le acorzi zilnic.Îți mulțumesc că mi-ai dat câte o palmă, de fiecare dată când eram nerecunoscător sau nepoliticos sau când mi-a fost zguduită credința.Îți mulțumesc că m-ai inspirat și m-ai luminat de fiecara dată când eram în întuneric.Mulțumesc pentru vremurile în care am cazut jos și tu m-ai ridicat de fiecare dată.

Tu mi-ai oferit spiritualitatea de care am nevoie să contemplu minunile lumii și minunile creației Tale și magia cuvintelor și a minunilor Tale zilnice.Îți mulțumesc pentru miile de șanse pe care mi le-ai oferit.Pentru lecțiile pe care mi le-ai dat, în special cele grele, din care am avut cel mai mult de învățat.Îți multumesc pentru toată dragostea pe care mi-ai arătat-o ​​prin familie și prieteni.Fără ea nu aș fi putut merge mai departe de fiecare dată.

Mulțumesc Doamne că ai fost întotdeauna în inima mea și m-ai îmbrățișat în nopțile în care mă simțeam singur și a nimănui.Îți mulțumesc că mi-ai trimis toate aceste semne de avertizare prin mesageri, care au fost deghizați în oameni sau cărți sau doar sentimente.Îți mulțumesc pentru forța care mi-ai dat-o pentru a suporta durerea de fiecare dată când am avut nevoie.Îți mulțumesc că mi-ai oferit un motiv să mă trezesc în fiecare zi.Îți mulțumesc pentru oamenii minunați pe care tu mi i-ai trimis în viața mea.Și pentru oamenii care mă iubesc.Cu ajutorul lor continui să încerc să fiu o persoană tot mai bună.

Îți mulțumesc Doamne, că mi-ai dat acea credință de care am nevoie atunci când pare să nu existe nicio speranță.Că ai avut răbdare cu mine atunci când eu nu am avut.Că mi-ai oferit sănătate, adăpost și mâncare.Că ai fost acolo pentru mine, atunci când nimeni altcineva nu a fost.Multumesc pentru tot și toate.Cu Tine Doamne, alături de mine, indiferent de situație, nu voi fi niciodată singur.

loading...

Add comment