Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cea mai frumoasă femeie este femeia puternică, cea care a trecut prin multe, dar nu s-a dat batută

De cele mai multe ori, frumusețea este văzută pe coperta unei reviste de modă sau pe afișul culoarului din magazine.Pielea impecabilă, ochii strălucitori, și corpul tonifiat.Ei bine, frumusețea adevărată nu este neaparat vizibilă.O femeie poate avea trăsături care arată cea mai adevărată formă de frumusețe.

O femeie poate avea un milion de motive pentru a renunța – la dragoste, la carieră, la ea însăși – dar continuă. Ea continuă să spere. Ea continuă să creadă că lucrurile vor merge mai bine.A trecut prin iad și înapoi, dar nu ai ști niciodată asta doar privind-o.Poartă un zâmbet larg. Vorbește cu entuziasm. Ea acționează ca și cum lumea să fie un loc frumos.Dar a fost și ea rănită, dezamăgită, mințită sau abandonată.Știe ce merită, știe că este acolo și știe că o va găsi. Ea mai are credință. Ea mai are putere.Nu va înceta niciodată să-și urmărească obiectivele, oricât de multe ori vocea din spatele capului îi spune că nu, nu este suficient de bună, nu o va face niciodată.Poate avea vise mari, dar asta nu o împiedică să fie realistă.Știe că trebuie să muncească pentru succesul ei.

Ea nu este invincibilă.Există momente când se gândește să renunțe.În acele vremuri, speranța ei se evaporă.Dar, chiar dacă ar putea fi deprimată câteva ore, câteva zile, câteva săptămâni, își amintește întotdeauna – că este puternică, că este inteligentă, că este mai mult decât capabilă să facă orice vrea în această viață.Ar putea să-și piardă speranța temporar, dar nu o va abandona niciodată complet.Nu se va da bătută.Și nu va înceta niciodată să ofere tot ce are.Ea depășește cu zâmbetul pe buze tristețea, anxietatea, frustrarea și furia.

Înțelegerea și compasiunea din ochii unei femei puternice vor crea speranța altora. Îi face pe alții să creadă că există viață după rău.Forța este cea mai adevărată calitate a frumuseții.Spre deosebire de calitățile fizice ale doamnelor care pozează pentru aceste copertine, este una pe care o putem avea cu toții.De asemenea, aceasta este o frumusețe care nu se va estompa niciodată.Cea mai frumoasă femeie este femeia puternică, nu cea cu dimensiunile și pielea perfectă pe care o vedem la televizor sau în reviste.

loading...

Add comment