Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Când brațele nu-mi sunt aproape de cei care îmi sunt dragi,întotdeauna îi voi îmbrățișa printr-o rugăciune”

Rugăciunea este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru o persoană, în special pentru cei dragi.Este un mod de a fi recunoscător pentru acel cineva special sau pentru un grup de oameni pe care iubești și sunt alături de tine.Este vorba de a-ți concentra toată energia și de a te ruga pentru binecuvântările lui Dumnezeu în numele lor.

De multe ori, când oamenii se roagă, se vor ruga pentru lucrurile pe care ei și le doresc. Îi cer ajutorul lui Dumnezeu, le oferă dragoste, îndrumare, exact ca o listă de dorințe. Fă un pas înapoi de la asta și roagă-te pentru altcineva nu numai că te scoate din centrul atenției, ci și dăruiește pe acea persoană lui Dumnezeu. Când te rogi pentru cineva, efectuezi un act dezinteresat în speranța că acel cineva va fi mai bun, sănătos, fericit și va fi mereu binecuvântat. Nu multe persoane sunt dispuse să se roage pentru alți oameni. Cu toate acestea, lucrurile pot fi puțin diferite atunci când vine vorba de oameni pe care îi iubești. Suntem dispuși să ne sacrificăm și să facem ceva mai mult pentru cei pe care îi iubim.Atunci când brațele noastre nu sunt aproape de cei pe care îi iubim, întotdeauna îi putem îmbrățișa printr-o rugăciune.

Dacă iubești un bărbat, este iubitul tău, partenerul, logodnicul, soțul, roagă-te pentru el.Este cel mai bun cadou pe care îl poți da și cele mai bune gânduri pe care le poți avea pentru el. Dacă îți iubești copiii, roagă-te pentru siguranța lor, precum și pentru înțelepciunea lor. Cunoașterea și sfaturile tale vor fi incomplete, dar Dumnezeu le cunoaște situația și îl va binecuvânta cu înțelepciunea de a le naviga în viață. Dacă îți iubești părinții, roagă-te pentru ei și spune-i că îi iubești tot timpul. Rugați-vă pentru relația voastră ca părinții voștri să fie binecuvântați de Dumnezeu.

Indiferent de situația dvs., nu uitați să vă rugați.Rugăciunea nu este singurul lucru pe care îl poți face pentru iubitul tău, ci și pentru membrii familiei tale, părinții, copiii, prietenii, vecinii și, de asemenea, oamenii din această lume.Amintiți-vă că Dumnezeu este atotputernic și El vă poate ajuta și împlini tot ceea ce ați cerut.

loading...

Add comment