Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dragă mamă, nu voi fi niciodată prea bătrân pentru a nu mai avea nevoie de tine

Mama este cea mai importantă persoană din viața noastră.Nu putem exprima cu adevărat ce simțim față de ea doar prin cuvinte.Mama este toată viața noastră. Este cea mai influentă persoană care ne inspiră. Mama nu este doar o altă femeie. Este extraordinară.Încă din copilărie, ea ne îndrumă pe calea cea mai bună în fiecare pas al vieții noastre.Ea ne învăță disciplina, manierele și simțul datoriei față de toată lumea din familie și din societate.Iată în continuare o scrisoare deschisă către mamă, în care vă puteți regăsi.

„Draga mamă,
Cum aș putea găsi vreodată cuvintele pentru a descrie cât de mult însemni tu pentru mine? Nu ești doar cea mai importantă și influentă persoană din viața mea, ești persoana mea preferată. Chiar dacă m-am căsătorit, nu voi înceta niciodată să am nevoie de tine.Nu voi înceta niciodată să mai am nevoie de modul în care pășești pentru a mă ajuta atunci când simt că mă înec.Nu voi înceta niciodată să te sun, să-ți aud vocea și să-ți spun despre tot ce mi s-a mai întâmplat.Nu voi înceta niciodată să am nevoie de tine să mă îmbrățișezi și să-mi spui că totul va fi bine.Am încredere în tot ceea ce ai de spus mai mult decât în ​​orice altă persoană din această lume. Ești mama mea.Și asta nu se va schimba niciodată.Nu te-aș schimba cu nimeni altcineva.

Mamă, nu voi fi niciodată prea bătrân ca să te întreb ce mâncare îmi gătești.Niciodată nu voi fi prea bătrân să stau pe canapea cu o ceașcă de cafea în timp ce te vizitez.Niciodată nu voi fi prea bătrân să te sun pentru sfaturi pline de înțelepciune.Dragă mamă, nu voi fi niciodată prea bătrân pentru a nu mai avea nevoie de tine.

Sunt pentru totdeauna recunoscător pentru tot ce ai făcut pentru mine.Sunt recunoscător pentru cât de mult m-ai iubit dintotdeauna. Sunt recunoscător pentru cât de mult mi-ai susținut visele.Sunt recunoscător că te am și exiști în viața mea.Așadar, mulțumesc mamă, că ești perfectă exact așa cum ești.Ești o femeie minunată, frumoasă și sunt atât de norocos că te am.Știu că mă iubești din toată inima. Știu că faci mereu și ai făcut totul pentru mine.”

loading...

Add comment