Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Alege bărbatul care îți va fi în primul rând prieten și apoi iubit

Când întâlnim persoana potrivită pentru noi, nu putem nega faptul că este evident. Uneori, avem norocul de a fi binecuvântat cu un individ în viața noastră care ne face o persoană mai bună și scoate tot soarele, curcubeele și fericirea – chiar și în zilele noastre cele mai întunecate.Acești oameni sunt speciali.Este rar să găsești persoana care te completează în mai multe moduri.

Bărbatul alături de care alegi să-ți petreci timpul, trebuie să fie o mulțime de lucruri pentru tine.El este însoțitorul tău, terapeutul tău, sistemul tău de asistență și persoana preferată cu care să petreci o sâmbătă seara.Vă distrați mereu împreună, chiar făcând cele mai plictisitoare lucruri.Aveți atât de multe glume ridicole și cuvinte pentru lucruri, încât un străin ar crede că vorbiți o altă limbă.Vă cunoașteți reciproc.Cereți sfaturi unul altuia despre diferite chestii.Nu vă judecați atunci când greșiți.Când te afli într-o relație care nu este doar romantică, ci și de susținere, poți să vorbești despre orice din viața ta. Nu ești jenat sau rușinat și nu ai nimic de ascuns.Acest lucru se datorează faptului că sunteți deja prieteni apropiați. Ca și cei mai buni prieteni, vă cunoașteți prea bine punctele slabe, insecuritățile și părțile întunecate ale altora.

Nicio relație nu este perfectă. Dar,în ciuda a toate acestea,el este cel mai bun prieten al tău.Toate cuplurile au câteva dezacorduri și lupte din când în când. Cu toate acestea, atunci când partenerul este cel mai bun prieten al tău, luptele și dezacordurile reale se transformă în lupte jucăușe la sfărșit.

Sunteți o echipă uimitoare.Vă bucurați întotdeauna de compania celuilalt.Vă place să vorbiți între voi și, de fapt, să ascultați și să învățați unul de la altul.Simțiți că puteți vorbi cu el despre orice, fără teamă de judecată.Dar cel mai important, vă iubiți unul pe calălalt pentru ceea ce sunteți, vă încurajați și vă susțineți deciziile chiar dacă poate nu suunteți în mod necesar de acord cu ele.Sunteți amabili unul cu celălalt și vă iubiți necondiționat. Și la sfârșitul zilei, asta este despre a avea un prieten mai bun. Desigur, asta nu înseamnă că nu puteți avea și alți prieteni buni, dar nu uitați să alegeți întotdeauna bărbatul care îți va fi în primul rând prieten și apoi iubit.

loading...

Add comment