Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Terapia prin îmbrățișări a scos la iveală că sufletul are nevoie de cel puțin 8 îmbrățișări pe zi! Iată de ce ar trebui să-i iei în brațe pe cei dragi în fiecare zi!

Îmbrățișarea poate fi descrisă ca o strângere din inimă.Simpla acțiune de îmbrățișare creează o energie de bine atât pentru cel care dăruiește, cât și pentru destinatar. Știința a analizat efectele pozitive și numeroase studii legate de îmbrățișare, fie strângere sau atingere au ajuns la aceeași concluzie, îmbrățișarea este o parte crucială a dezvoltării umane. Asigurați-vă că oferiți cel puțin 8 îmbrățișări sau mai multe pe zi.Iată în continuare de ce ar trebui să-i iei în brațe pe cei dragi în fiecare zi!

Îmbrățișarea menține inima sănătoasă.
Îmbrățișarea activează hormonul oxitocină, ceea ce ne face să ne simțim cu toții călduroși.Într-un experiment efectuat la Universitatea din Carolina de Nord, participanții care nu au avut niciun contact cu partenerii lor au dezvoltat un ritm cardiac accelerat de 10 bătăi pe minut, comparativ cu cele cinci bătăi pe minut dintre cei care au ajuns să-și îmbrățișeze partenerii în timpul experimentului. .

Îmbrățișarea reduce stresul în mod natural.
Dacă vă simțiți un pic stresat sau presat, găsiți pe cineva de care vă pasă și oferiți-i o îmbrățișare atotcuprinzătoare. Cercetările au descoperit că îmbrățișarea reduce cantitatea de cortizol (hormonul stresului) din corpul nostru, eliberând tensiunea și trimițând mesaje calmante la creier.

Îmbrățișarea poate regenera mușchii.
Îmbrățișările eliberează tensiunea în corp. Îmbrățișările pot înlătura durerea; calmează durerile prin creșterea circulației în țesuturile moi și regenerează mușchii.

Îmbrățișările stimulează sistemul imunitar.
Presiunea blândă asupra sternului și încărcarea emoțională creată de aceasta activează Chakra Plexului Solar. Acest lucru stimulează glanda timus, care reglează și echilibrează producția organismului de globule albe, care vă mențin sănătoși și fără boală.

Îmbrățișarea stimulează stima de sine.
Din momentul în care ne-am născut atingerea familiei noastre ne arată că suntem iubiți și speciali.Culmile pe care le-am primit de la mama și tata în timp ce creștem rămân amprentate la nivel celular și îmbrățișările ne reamintesc la un nivel somatic. Prin urmare, îmbrățișările ne conectează la capacitatea noastră de a iubi de sine.

Îmbrățișările ne învață cum să dăm și să primim.
Există o valoare egală în a primi și a fi receptivi la căldură, în ceea ce privește dăruirea și împărtășirea. Îmbrățișările ne educă cum iubirea curge pe ambele sensuri.De asemenea, încurajează empatia și înțelegerea.

loading...

Add comment