Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cel mai urât obicei al unui om este bârfa. Nu puneți la suflet bârfele, orice s-ar spune despre voi, pentru că astfel vă încărcați cu răutatea celor din jur.

Știați că majoritatea bârfelor nu sunt adevărate? Sau v-ați oprit vreodată să vă gândiți că poate bârfa nu este treaba dvs., chiar dacă este adevărată? De la copiii din școala generală până la bătrâni, care stau la magazinul din colț, discutând despre drama acestei săptămâni – bârfa este un act atemporal.Acțiunea în sine a devenit atât de îmbinată în societatea noastră încât nici nu ne dăm seama de efectele secundare negative poate avea.

Oamenii cred că bârfele sunt inofensive atunci când, în realitate, este mai mult decât un simplu obicei rău.Când bârfești, ajuti pe cineva să profileze o persoană pe care s-ar putea să nu o fi întâlnit niciodată.Ceea ce știți despre acea persoană din auzite s-ar putea să nu fie adevărat despre ei.Chiar dacă este adevărat, oamenii nu merită a doua șansă? De ce să-i vorbim de rău? Te face să te simți mai bine, mai fericit? Nu cred.

Există atât de multe motive pentru care bârfele sunt rele, dar se întâmplă în mod regulat. Oricât de proaste sunt rezultatele, nu putem totuși să nu împiedicăm să bârfim. În plus, cu toții am fost victime ale bârfelor, totuși încă ne întoarcem și bârfim despre alții. Este un ciclu vicios și trebuie să se oprească.Ea poate deveni un obicei prost.Chiar dacă vă dați seama că o faceți și doriți să vă opriți, puteți începe instinctiv să faceți acest lucru despre anumite persoane. În plus, odată ce este un obicei, vei găsi că este dificil să vorbești despre orice altceva fără să adaugi câte o bârfă.

Bârfa poate face rău cuiva.Ea poate provoca daune ireversibile dacă este suficient de rea. În plus, orice ați bârfit poate fi o problemă cu adevărat sensibilă și personală pentru cineva care nu dorește să anunțe totul public.Bârfa nu este bună pentru persoana care o displace, o primește sau o creează. Lăsați oamenii să își trăiască viața așa cum vor și dvs. să v-o trăiți a voastră. Cu toții putem încerca și să ne îndreptăm spre o viață în care îi lăsăm pe ceilalți să nu fie nevoie să ne împărtășim afacerile personale. Bârfa este mai mult decât un obicei prost, ea îți poate transforma stilul de viață și te poate încărca cu răutate. Alege fericirea în schimb.

loading...

Add comment