Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Ca să evit dezamăgirile,am învățat să nu mai am așteptări de la nimeni”

Cu siguranță ați planificat ceva în viață și nu a fost cum v-ați dorit să fie.Sau ați fost măcar o dată dezamăgiți de o persoană pentru că nu a făcut ceea ce a spus că va face.Ei bine, unii oameni spun că dacă nu aveți așteptări, atunci nu veți avea nici dezamăgiri. „Fără așteptări, fără dezamăgire.” Este adevărat?

Dacă nu aștepți nimic de la cineva, nu ești niciodată dezamăgit.Dezamăgirea este cauzată atunci când speranțele și așteptările unuia nu sunt satisfăcute. Ori de câte ori ai o așteptare, oricât de mică ar fi, există întotdeauna posibilitatea ca ea să nu fie îndeplinită. Iar aici, apare riscul de a fi dezamăgit.Viața nu este niciodată liniară. Îți poți planifica viața cu detalii minunate, dar nu poți fi sigur că va fi tot timpul așa cum ai planificat. De fapt, viața are propriul plan pentru tine și, uneori, este posibil să nu fie la fel cu ceea ce te aștepți.

Uneori așteptările pot fi obstacole în a vă bucura de ceea ce aveți deja.Unii dintre noi cred că faptul că nu avem așteptări în viață ne va face viața plictisitoare. Dar contrariul este adevărat.Așteptările sunt proiecții în viitor. Sunt create pentru că nu putem accepta momentul prezent. Deci, mai degrabă ne ascundem într-un moment ideal, viitor, care nu este real. Așteptările nu vă pot face fericiți pentru că nu vă bucurați de ceea ce este. Lucrezi pentru ceva care nu s-a realizat încă.Aveți din ce în ce mai multe așteptări și nu mai aveți niciodată timpul necesar pentru a sărbători și a vă bucura de momente.Bucuria pe care o primești de la îndeplinirea așteptărilor tale este trecătoare. Dar sfârșești să-ți pierzi mult timp așteptând sau să te îngrijorezi în procesul de a-ți satisface așteptările. Și riști să fii dezamăgit.

Dacă nu doriți să fiți dezamăgiți, să nu aveți așteptări de la nimeni.Luați viața așa cum este! Nu vă așteptați ca oamenii să fie întotdeauna draguți, pentru că veți fi dezamăgiți.Poate părea deprimant să nu ai așteptări de la ceilalți. Dar mi-am dat seama că nu ai absolut control asupra acțiunii cuiva.Nu vă așteptați ca străinii să acționeze așa cum doriți. Nu toată lumea împărtășește aceeași experiență ca și tine și observă percepțiile pe care le vezi.Puteți controla doar cum îi tratați pe ceilalți și cum vă tratați pe dvs.Deci, fii drăguț cu tine însuți când oamenii sunt nepăsători. Și cu siguranță vei trăi o viață mai fericită și mai plină de satisfacție!

loading...

Add comment