Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 pași să începi să te iubești pe tine însuți.

Să te iubești pe tine însuți și să începi să-ți construiești stima de sine este o parte importantă a vieții.Când vine vorba de iubire, de multe ori te gândești să te îndrăgostești de altcineva. Și uiți să te îndrăgostești prima dată de tine.Totuși cred că prima și cea mai importantă persoană de care trebuie să te îndrăgostești ești tu însuți.Iată în continuare cinci sfaturi pentru a vă ajuta să învățați cum să vă iubiți.Odată ce ai învățat să te iubești pe tine însuți, vei putea fi sinele tău cel mai autentic și vei oferi mult mai mult altora.

 1. Cunoaște-te cu adevărat.
  Un procent mare din ceea ce credem despre noi înșine vine din credințele altcuiva.De exemplu, lăsând oamenii din copilăria noastră să planteze credințe negative în mintea noastră, lăsând aceste credințe să crească și oferindu-le puterea de a determina cine și ce suntem noi ca persoană.Ei bine, acum este timpul să scăpați de aceste limite, deoarece ceea ce alții gândesc și simt despre tine nu determină valoarea ta de sine.
 2. Începeți să petreceți timp cu voi înșivă.
  Învață-ți aprecierile și antipatiile, așa că atunci când îți vei pune dragostea în ceilalți vei ști deja și te vei simți încrezător în ceea ce vei face și nu vei face. Creșterea încrederii crește iubirea de sine.
 3. Acceptă-ți defectele.
  Învață să-ți accepți defectele, la fel cum ești mândru și de calitățile tale.Nimeni nu este perfect. Iar când îți vei da seama de acest lucru și te vei abține să te mai critici, îți vei găsi liniștea. Ești propriul tău critic. Te critici pe tine pentru că te-au criticat alții.Îi critici pe alții din același motiv. Nu mai face asta pentru tine.Repetă în minte:„Nu mă voi critica pe mine sau pe ceilalți”, apoi spuneți ceva pozitiv pentru voi înșivă, cum ar fi: „Îmi voi iubi și îmi voi accepta defectele.”
 4. Reflectați asupra unui lucru sufletesc.
  Munca reflectorizantă a sufletului este o tehnică pe care am creat-o, care vă cere să vă uitați în oglindă și să vă repetați afirmații pozitive, de preferință zilnic.Acest lucru nu numai că te ajută să iubești și să crezi în tine, dar stimulează stima de sine și încrederea.
 5. Lasă-ți loc să faci greșeli și să le corectezi.
  Înțelegeți că viața este o călătorie și că învățați și creșteți în mod constant. Succes vine de cele mai multe ori din greșeli.Ai succes indiferent de obstacolele cu care te vei confrunta.
loading...

Add comment