Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Într-o zi,cel care ți-a făcut rău îți va cere ajutorul.

Indiferent de poziția ta în viață, la un moment dat acțiunile altora te pot răni în diferite moduri.Când se întâmplă asta, primul lucru de făcut este să iei în considerare este persoana care te-a rănit.Dacă este cineva care este beat, nemulțumit sau doar cicălitor, puteți ignora mai ușor cele spuse sau făcute. Dacă persoana este cineva cu care lucrezi sau ai o relație, atunci lucrurile devin puțin mai complicate.Să uiți pe cineva că te-a rănit poate nu va fi ușor.Uneori, acest lucru poate părea chiar imposibil,așa că, înainte de a reacționa, gândiți-vă bine dacă merită efortul.

Majoritatea oamenilor sunt frustrați atunci când cineva le face rău și primul lucru la care le fuge mintea este răzbunarea.Când cineva te rănește sau te trădează, s-ar putea să simți nevoia de a le provoca suferință în schimb, dar asta nu este niciodată o idee bună.Acel lucru nu te va face să te simți mai bine.Din păcate, dovezile arată că persoanele care caută răzbunare în loc să ierte sau să dea drumul, tind să se simtă mai rău pe termen lung. Ești mult mai bine să-ți canalizezi energia în a merge mai departe pozitiv cu viața ta.

Sau poți să te bazezi pe karma.Indiferent dacă credeți sau nu, karma există, iar ceea ce faci altora se va întoarce la tine de cele mai multe ori.Este ca un fel de cauză și efect.Karma nu este pedeapsă, nu este răzbunare, nu este dreptate. Karma este universul care îți oferă oportunități de a-ți modifica vibrațiile. Așadar, nu trebuie tu să te gândești la răzbunare și să-ți umpli viața de negativitate.Dacă cineva îți face rău, trebuie să te eliberezi, să ierți și să mergi mai departe.Este mai bine să lași deoparte acele gânduri negative pentru că nu te ajută la nimic, din contră îți fac chiar rău. Dacă doriți în mod constant lucruri negative se vor întâmpla cu cei care vă greșesc, universul vă va aduce în mod constant oameni care vă greșesc.Fii fără grijă, într-o zi, cel care ți-a făcut rău îți va cere ajutorul.Roata se va întoarce cu siguranță. Se întâmplă destul de des în viață.

loading...

Add comment