Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

15 lecții de la scriitoarea Louise Hay, femeia care a vindecat milioane de suflete

Louise Hay este o personalitate renumită în literatura motivațională, un psiholog talentat, o scriitoare americană motivantă și fondatorul Casei Hay.Ea a scris mai multe cărți de gândire după cum spunea – ”o nouă gândire”, exprimată în cartea din 1984, „Tu poți vindeca viața ta”, care a avut un succes sporit și a fost unul dintre bestseller-urile sale.Louise Hay a plecat din viață în data de 30 august a anului 2017 la vârsta de 91 de ani. Citatele ei te inspiră să te iubești, să gândești doar cele mai bune gânduri și să trăiești viața visurilor tale și să-ți găsești întotdeauna fericirea.În continuare vom prezenta câteva dintre acestea.

1. „Amintiți-vă, în vasta infinitate a vieții, totul este perfect, întreg și complet, și sunteți și voi.”

2. „Nici o persoană, nici un loc și nimic nu are nici o putere asupra noastră, căci” noi „suntem singurii gânditori din mintea noastră. Când vom crea pacea, armonie și echilibru în mintea noastră, o vom găsi în viețile noastre.”

3. „Eu găsesc că resentimentul, criticismul, sentimentul de vinovăţie şi frică sunt cele care cauzează mai multe probleme decât orice altceva pe lume.”

4. „Cea mai importantă lecție pe care putem să le oferim copiilor noștri este să îi învățăm să iubească.”

5. „Învățați din trecut și apoi lăsați-l să plece.Trăiți astăzi.”

6. „Am descoperit ca atunci cand iubim cu adevarat si acceptam si ne aprobam pe noi insine exact asa cum suntem, atunci totul in viata functioneaza.”

7. „Iertarea este pentru tine, pentru că te eliberează. Te lasă să ieși din închisoarea în care te-ai băgat.”

8. „Suntem fiecare responsabil pentru toate experiențele noastre.”

9. „Orice boală se naște din incapacitatea de a ierta pe cineva-pe alții sau pe tine însuți.”

10. „Nu pot schimba o altă persoană.Îi las pe alții să fie cine sunt, iar eu iubesc pur și simplu ceea ce sunt.”

11. „Mulți aomeni de pe această planetă suferă din cauza nemulțumirii față de sine și a vinovăției.Acesta este un simplu gând, iar gândurile pot fi schimbate.”

12. „Dragostea este întotdeauna răspunsul la vindecarea de orice fel.”

13. „Mintea ta este o unealtă pe care o poți alege să o folosești în orice fel dorești”.

14. „Nu ești o victimă neajutorată a gândurilor tale, ci mai degrabă un stăpân al minții tale”.

15. „Fiți pregătiți pentru iubire când vine. Pregătiți câmpul și fiți pregătiți pentru a hrăni dragostea. Fiți iubitori și veți fi iubiți. Fiți deschisi și receptivi la iubire. „

loading...

Add comment