Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Doar pentru că o persoană este sociabilă nu înseamnă că flirtează

Ești o persoană draguță, zâmbești mult și încerci să fii plăcut cu oamenii pe care îi întâlnești. Problema? Poate fi văzut ca flirtând atunci când nu este într-adevăr. Doar pentru că ești prietenos și conversezi cu cineva nu înseamnă că încerc să seduci acea persoană, așa că aș dori ca oamenii să înceteze să presupună acest lucru.

Nu încurca zâmbetul unei persoane cu altceva.Doar pentru că zâmbesc oamenilor cu care vorbesc sau încerc să fiu plăcut, nu înseamnă că zâmbetul meu spune că vreau să ieșim la o întâlnire. Un zâmbet este mai degrabă de a fi frumos decât de a flirta. Toată lumea o face și, adesea, înseamnă zilnic, în afară de faptul că sunt o persoană prietenoasă și abordabilă.Unul dintre cele mai mari semne de flirt este apropierea de cineva și poate chiar atingerea acestora.Țin la mine, mulțumesc foarte mult. Mi-aș dori ca oamenii să observe cum mă întorc și îmi încrucișez brațele când încep să se apropie prea mult. Odată ce cineva mă cunoaște, sunt destul de deschis și să devin mai puțin timid.

După ce intru într-o conversație suculentă cu cineva, mă bucur cu adevărat – dar asta nu înseamnă că chatul trebuie să conducă la ceva romantic. În momentul în care încep să am o dezbatere reală, persoana ar putea crede că manifest interes. O conversație bună între bărbați și femei nu trebuie să fie întotdeauna mai mult.

În același mod în care o afecțiune de sănătate va afișa deseori mai multe simptome, flirtul nu se afișează doar printr-un singur semn, cum ar fi o privire sau un zâmbet. Mai sunt multe lucruri la care trebui să fii atent.Nu doriți să riscați stânjeneală înșelând semnalele, dar, mai important, nu doriți să pierdeți posibilitatea de a începe o relație grozavă dacă cineva este interesat.Așa că aveți mare grijă la semnele pe care vi le indică o persoană.Nu este de ajuns doar să fie sociabilă și să zâmbească.A detecta cu exactitate flirtul este o provocare.Uneori, flirtul este complet evident, dar de multe ori este mai indirect și tentativ.Este foarte posibil să interpretați greșit încercările de a fi prietenoase ca flirtul.

loading...

Add comment