Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Învățați-vă creierul să creadă că totul este posibil. 5 sfaturi esențiale care te vor ajuta să descoperi tot ce este mai bun în tine.

Există un motiv nefericit pentru care fericirea este deseori evazivă – creierele noastre nu sunt pur și simplu conectate în acest fel. În schimb, creierul nostru a evoluat pentru a supraviețui, pentru a ne proteja, pentru a ne menține în siguranță. Sigur, avem momente de emoție și perioade de mulțumire și fericire. Cum găsim mai multă bucurie în viața noastră, cum descoperim tot ce e mai bun în noi? Nu se va întâmpla peste noapte, dar aici sunt 5 sfaturi esentiale care te vor ajuta să descoperi tot ce este mai bun in tine și să descoperi fericirea.

1. Fii recunoscător în fiecare zi.
Potrivit cercetătorilor, fiind recunoscători, poate să vă faca să vă simțiți mai bine despre viața dvs., să aveti mai mult entuziasm și mai multă dorință de a ajuta pe ceilalți. Fiind recunoscător poate chiar reduce boala coronariană.

2. Trăiți clipa.
Gândurile și sentimentele noastre se învârt în jurul trecutului sau viitorului. Realitatea este ceea ce experimentați în acest moment; prin ce treceți acum. Uneori vrem să scăpăm de acea realitate. Dar când rămânem în prezent, suntem pe deplin angajați în viața noastră. Încearcă să trăiești în acest moment și vei începe să ai o apreciere mai profundă pentru viața ta.

3. Aveți grijă de voi, apoi ajutați-i pe alții.
Potrivit lui Mark Snyder, psiholog și șef al Centrului pentru Studiul Individual și Societății de la Universitatea din Minnesota, „Oamenii care fac voluntariat tind să aibă o înaltă stima de sine, bunăstarea psihologică și fericirea”.În plus, ajutarea altora este benefică pentru sănătatea noastră. Dar, cum puteți să-i ajutați pe alții, dacă nu v-ați ocupat mai întâi de tine? Aveți mai întâi grijă de nevoile dvs. și apoi începeți să îi ajutați pe ceilalți.

4. Incepe sa comunici cu oamenii buni care gandesc pozitv si sunt puternici in vorbe si fapte.
Ați petrecut vreodată timp cu o persoană sumbră și va facut să vă simțiți la fel? Asta pentru că dispozițiile pot fi contagioase. Se pare că sentimentele pot fi transferate de la o persoană la alta și cu cât împărtășim mai multă experiență între noi, cu atât emoțiile și comportamentele noastre devin sincronizate. Un secret al fericirii pe termen lung este să comunici și să fii înconjurat de oameni care gândesc pozitiv și care sunt de asemenea, fericiți.

5. Cauta si modeleaza-ti propria cale.
Nu incerca sa copiezi viata altora sau să ții cont de ceea ce-ți spune cineva să faci. Fă ceea ce-ți place în viață. Poti sa fii mai bun in felul tau.Nu-i lăsa pe cei din jur să-ți ghideze calea.Numai urmand calea ta, iti poti gasi cu adevarat propria menire. Incearca azi sa fii mai bun decat ai fost ieri.

loading...

Add comment