Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

8 plante care creează energie pozitivă în casa ta

Plantele sunt de obicei utilizate pentru a adăuga un pic de culoare în grădină sau pentru a decora o casă / birou, dar multe dintre ele sunt, de asemenea, capabile să îmbunătățească fluxul de energie pozitivă într-un spațiu. Unele plante pot scuti stresul și pot oferi un sentiment de pace, în timp ce altele pot purifica aerul. Crearea energiei pozitive este un pas important pentru a-ți recâștiga fericirea și sănătatea. Utilizați următoarele plante pentru a scăpa de energia negativă și pentru a promova energia pozitivă, pentru a vă aduce beneficii pentru voi și pentru cei din jurul dvs.

1. Iasomia.


Iasomia are capacitatea de a atrage energie pozitivă și de a întări relațiile. Mirosul său plăcut oferă energie pozitivă și ajută la calmarea minților stresate. Această plantă trebuie așezată în apropierea unei ferestre orientate spre sud atunci când este ținută în interior.

2. Bambusul.


Bambusul a fost mult timp folosit ca un simbol al prosperității și norocului. Conține elementul lemn, care afectează energia vieții noastre, activitatea fizică și vitalitatea. Ca un bonus suplimentar, este și foarte ușor de întreținut.

3. Orhideea.


Orhideea atrage energie pozitivă în timp ce îmbunătățește energia casei. Are flori de lungă durată și miros plăcut, care servește ca un stimulator al dispoziției.

4. Aloe vera.


Planta Aloe vera promovează energie pozitivă și noroc. Poate fi folosită și pentru proprietățile sale de vindecare. Păstrați-o în lumină indirectă sau lumină artificială.

5. Salvie.


Salvia oferă proprietăți puternice de curățare care ajută la eliminarea emoțiilor negative cum ar fi frica și furia. Promovează fluxul de energie pozitivă și poate fi folosit și în scopuri medicinale.

6. Crizantema.


Această plantă reprezintă onestitate și puritate și se crede că are puteri puternice de vindecare. Funcționează pentru a elimina toxinele din spațiu unde este și pentru a purifica aerul, promovând bunăstarea și simbolizând o viață îndelungată.

7. Busuiocul sfânt.


Busuioc se spune că, captează vibrațiile negative și atrage vibrații pozitive asupra mediului. Este una dintre plantele care emit oxigen de douăzeci de ore zilnic, absorbind, de asemenea, gaze nocive din mediul înconjurător. Este un antioxidant puternic, anti-fungic, antiinflamator și antibacterian.

8. Rozmarinul.


Planta rozmarin purifica aerul in timp ce promoveaza bunastarea fizica si mentala. Mirosul de rozmarin poate stimula starea ta de spirit, lupta impotriva anxietatii, spori memoria, trateaza insomnia si reduce oboseala.

loading...

Add comment