Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

6 tipuri de bărbați cu care nu vei putea construi o relație sănătoasă.

Când sunteți în căutarea unui partener, aveți potențialul de a întâlni mai multe tipuri diferite de bărbați. Și vestea bună este că există o mulțime de băieți minunați, distractivi și îngrijitori. Dar ferește-te, pentru că există 6 personalități diferite pe care ar trebui să le eviți, deoarece nu vei putea construi o relație sănătoasă.

 1. Tipul egoist.
  Se pare că tipul cu care te întâlnești nu-i pasă decât de el? Dacă ești cu cineva care tinde să-și pună nevoile pe primul loc, arată puțin interes pentru tine și pasiunile tale și care se consideră cel mai mare tip de pe planetă, este timpul să realizezi că te întâlnești cu cineva egoist și arogant.Când un tip încearcă să-ți arate că este un expert în orice, sfatul pe care trebuie să îl iei în seamă este să încetezi să te mai întâlnești cu el.
 2. Mincinosul.
  Când tipul cu care te întâlnești este mincinos, va face adesea promisiuni pe care nu le poate ține, va face povești care nu sunt adevărate și te va ține în întuneric despre cine este cu adevărat.Atunci când un tip te minte în mod liber și de bună voie, acesta este un semn că nu poate fi de încredere, mai ales că încrederea este piatra de temelie a fiecărei relații fericite, împlinite și sănătoase.
 3. Jucătorul.
  Când îți place foarte mult tipul cu care te întâlnești, s-ar putea să te simți că dorești să-ți duci relația la următorul nivel. Cu toate acestea, dacă te întâlnești cu un jucător, este posibil ca următoarea fază a relației tale să nu apară niciodată. Băieții care sunt jucători doresc să-și păstreze relația la un nivel superficial.Dacă sunteți în căutarea unei relații angajate pe termen lung, este important să renunțați la jucătorul cu care sunteți și să încercați să întâlniți pe cineva care caută, de asemenea, o conexiune profundă și semnificativă.
 4. Indiferentul.
  Atât tu, cât și tipul cu care vă întâlniți trebuie să vă puneți la muncă pentru a petrece timp împreună și pentru a vă cunoaște. Dar atunci când faceți toate dăruirea și nu obțineți nimic în schimb, aceasta nu este o dinamică sănătoasă. Dacă un tip pare să fie indiferent când vine vorba de petrecerea timpului cu tine, este timpul să îți petreci timpul cu altcineva.
 5. Tipul indisponibil emoțional.
  El nu poate să se deschidă niciodată, să împărtășească ceea ce este în mintea sa sau să fie vulnerabil în jurul vostru. Și dacă sunteți în căutarea unei relații profunde și semnificative, este în interesul dvs. să evitați un bărbat indisponibil din punct de vedere emoțional.În jurul acestui tip de bărbat relația ta nu poate progresa cu adevărat, deoarece nu vei cunoaște niciodată persoana reală în care se află.
 6. Tipul care te controlează.
  Ti-a spus vreodată tipul cu care te întâlnești cu cine poți și nu poți vorbi sau ce poți și nu poți purta? Băieții care controlează sunt cei care încearcă să te domine și să te intimideze, și sunt adesea geloși și bănuitori de relațiile tale cu ceilalți oameni și încearcă să te controleze în fiecare moment al zilei.Dacă te simți ca și cum ai fi controlată sau manipulată de tipul cu care te întâlnești, este timpul să întrerupi imediat contactul cu acesta.
loading...

Add comment