Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu-i permite niciodată celui care ți-a frânt inima o dată,să o facă din nou

Ai voie să-i oferi inima cuiva și să găsești un confort în brațele sale.Ai voie să simți că ai găsit o bucată din tine, despre care nu știai că lipsește.Ai voie să te îndrăgostești profund și complet de cineva.Să iubești pe cineva cu fiecare părticică din tine și să simți că-ți sare inima din piept.Să iubești atât de mult încât să nu poți înceta să te gândești la acea persoană.

Și apoi, să îți frângă inima.Și când va face asta pentru prima dată, când își va cere scuze, va spune că nu o va mai face niciodată, îți va spune că are nevoie de tine și că nu poate trăi fără tine. Îți va spune că a fost un accident și că te iubește atât de mult.Iar tu te vei simți trădat, vei simți ca persoana în care ai pus totul, ți-a smuls inima din piept și a trântit-o chiar în fața ta. Vei simți ca și cum ceva te-a lovit în piept și abia mai poți respira, vei simți o durere profundă și o întristare din interiorul căreia nu vei putea scăpa prea ușor.Iar poate după o zi sau după câteva săptămâni, îți vei dori să fie totul la fel și vei începe să crezi că a fost doar o greșeală și că nu o va mai face din nou.Vei crede că merită o a doua șansă.

Dar, mai devreme sau mai târziu te va face din nou să suferi, să simți aceeași durere și îți dorești să nu te mai întorci niciodată la ceea ce a fost.De aceea, nu permite să se întâmple așa.Nu-i permite niciodată celui care ți-a frânt inima, să o facă din nou.Trebuie să pleci. Chiar dacă este dureros și știi cât de mult o să te doară, nu este corect să treci prin această durere și a doua oară.Chiar dacă ați iubit acea persoană atât de mult, încât nu v-ați imaginat niciodată că ar putea să vă provoace această durere, a făcut-o.

Nu merită să vă frângă inima din nou.Poate părea dificil acum, dar trebuie să pleci.Într-o zi te vei trezi și durerea nu va mai fi la fel de grea, vei putea respira din nou și îți vei da seama că trăiești foarte bine fără acea persoană.Îți vei da seama că te descurci singur și vei fi fericit că ai plecat atunci când ai făcut-o.

loading...

Add comment