Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
gradina

Îngrăsământ foarte folositor – bun pentru roșii,ardei și castraveți.Bogat în calciu, potasiu,magneziu și fosfor.

Îngrășămintele naturale pentru grădină au anumite avantaje față de cele comerciale, deoarece se bazează pe surse naturale de nutrienți și aditivi, și adesea sunt mai puțin prelucrate și mai prietenoase pentru mediu.

Ingrediente:
3 pahare de cenușă (de la lemn sau alte surse naturale)
1 litru de zer
Jumătate de linguriță de iod (folosit în cantități mici pentru a evita excesul)
10 litri de apă

Mod de preparare:
Într-un recipient suficient de mare, amestecați cenușa și zerul. Lăsați această amestec să stea timp de cel puțin 24 de ore. Acest proces va permite eliberarea substanțelor nutritive din cenușă în zer.
După ce amestecul a stat suficient, agitați-l bine pentru a asigura amestecarea completă.
Adăugați jumătatea de linguriță de iod și amestecați din nou.
Adăugați amestecul îngrășământului într-un recipient cu capacitatea de 10 litri, apoi adăugați cele 10 litri de apă. Amestecați bine pentru a combina ingredientele.
Îngrășământul este acum pregătit pentru a fi utilizat. Pentru a-l aplica, turnați-l în jurul rădăcinilor plantelor, încercând să nu udați frunzele.
Repetați aplicarea la interval de 2-3 săptămâni sau conform necesităților.

Acest îngrășământ natural este bogat în nutrienți esențiali precum calciu, potasiu, magneziu și fosfor, care sunt importante pentru dezvoltarea sănătoasă a plantelor. Totuși, asigurați-vă că folosiți acest îngrășământ în cantități moderate și în mod corespunzător, pentru a evita orice exces de substanțe nutritive care ar putea afecta sănătatea plantelor.

loading...

Add comment