Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum scapi de varice în câteva zile. Leacul natural care îți redă frumusețea picioarelor.

Probabil multe femei se confruntă în ziua de azi cu varice, fie că vrei, fie că nu, ele apar după o anumită vărstă. Potrivit unor studii 1 din 5 români suferă de varice şi, din păcate, foarte puţini apelează la ajutor de specialitate atunci când apar primele simptome ale bolii. Ei bine, dacă vreți să evitați operația și anumite tratamente costisitoare si sunteți în căutarea unor remedii pentru acasă cum să eliminați varicele , tocmai ați ajuns la locul potrivit, deoarece pe noi vă vom învăța cum să opriți aceste vene mici într-un mod natural.

Veți folosi un ingredient pe care probabil unii dintre voi îl aveți acasă în bucatărie și anume uleiul de măsline. Acesta va deveni unul dintre cei mai buni aliați în lupta cu varicele și noi vă vom explica exact cum trebuie să-l folosiți.

Veți avea nevoie de o jumătate de pahar de ulei de măsline. Vă sfătuim, această frumusețe naturală care vă învață cum să eliminați varicele este sută la sută eficace și trebuie să exfoliați corpul o dată la fiecare 15 zile. În acest fel, va fi mai ușor să pătrundă în piele și să atace venele varicoase. Acum, că știți acest lucru, puteți încălzi o jumătate de cană de ulei de măsline în cuptorul cu microunde. Când uleiul este cald, îndepărtați-l de căldură și folosiți-l pentru a masa zonele corpului în care sunt instalate venele. Pentru a fi un masaj eficient, acesta trebuie să înceapă de la glezne și să se termine în sold, efectuând mișcări blânde și circulare. Masajul cu ulei de măsline hidratează pielea și vă ajută să activați circulația sângelui , vital pentru a scăpa de vene varicoase și pentru a reduce durerea și inflamația. Puneți în practică acest sfat, zilnic timp de câteva minute și, în câteva săptămâni, varicele dvs. vor fi vizibil mult mai atenuate.

Acest truc de frumusețe a picioarele este complet natural și nu dăunează cu nimic, este economic și reduce venele varicoase, lasă pielea moale, netedă și elastică.

loading...

Add comment