Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Tine minte! Aceste plante de interior vor aduce fericire si dragoste familiei tale.

Majoritatea oamenilor au o atitudine pozitiva fata de plantele de interior. Desigur, cel mai adesea asemenea plante sunt percepute de noi ca un element obisnuit de decor.

Dar acest lucru nu este deloc adevarat! Femeile care cultiva plante stiu desigur ca exista plante care pot influenta energia casei si a familiei care traieste in aceasta casa.

1.Spathiphyllum (cunoscuta si cu numele de Fericirea Femeii).


Aceasta minunata planta are origini in padurile Americii de Sud. Cu toate acestea, nu este greu sa o cultivi in zona noastra. Principalul lucru – asigura-te ca pulverizezi planta zilnic, iar in primavara sa o replantezi in pamant proaspat.

Cum te ajuta:
– persoanele necasatorite isi gasesc jumatatea;
– femeia care se gandeste deja la copil va ramane gravida;
– intr-o casa unde creste crinul pacii, va exista intotdeauna iubire si intelegere reciproca.

2.Saintpaulia sau Violeta de Parma-Africana:


Violetele, asa cum toata lumea stie, au nevoie de ingrijire atenta, o multime de lumina si nu tolereaza apa dura. Cu toate acestea, aceasta planta capricioasa este foarte populara la noi.Violeta ajuta la mentinerea pacii in familie, diminuand certurile. In plus, aceasta floare este un simbol al iubirii vesnice.

3.Hibiscus sau Trandafirul chinezesc.


Tuturor ne plac florile lui frumoase si mari. Hibiscus are nevoie de caldura, deoarece provine din tropice, dar nu mai mult de 35 de grade. Daca in casa ta creste un hibiscus, asteapta in curand o dragoste pasionala.

4.Aichrizon sau Copacul iubirii.


Aceasta este o floare de camera care poate creste pana la 30 cm inaltime. Are frunze deosebite, asemanatoare ca forma cu inimile. Aichrizon, dupa cum sugereaza si numele, aduce dragoste si fericire proprietarului sau.

5.Calathea sau Planta paun.


Aceasta planta interioara, cu frunze frumoase, este originara din America de Sud. De dragul frunzelor frumoase, multe persoane aleg o Calathea pentru casa lor. Dar acum stim cu totii ca ea ne ajuta in viata de familie, pentru ca este un simbol al fericirii casei.

6.Chlorophytum – Planta Paianjen sau Fericirea familiei.


Aceasta planta este usor de intretinut. Se dezvolta bine si infloreste frumos. Vara are insa nevoie de mai multa apa. Se spune ca atunci cand ai o Chlorophytum in preajma, viata de familie este pasnica si fericita.

7.Anthurium sau Floarea Flamingo.


Aceasta floare creste intr-o varietate de soiuri. Nu tolereaza lumina directa a soarelui, necesita pulverizare frecventa si are o slabiciune pentru umiditate ridicata (in special in timpul cresterii). Si ceea ce este foarte important: este toxica!

Dar ea da oamenilor putere, iar cand toata familia puternica este impreuna, vor avea succes si fericire in dragoste.
Sursa: mesajeinspirationale.com

loading...

Add comment