Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Uită-te doar la degetul mare al mâinii drepte – și poți afla multe lucruri interesante despre personalitate.

Se pare că calitățile personalității noastre pot depinde de caracteristicile fizice.
Cel puțin, există opinia că o astfel de relație există și vom verifica acum veridicitatea acestor cuvinte. Mai degrabă, uită-te la mâna ta dreaptă sau, mai degrabă, la degetul mare. Și citiți descrieri care se potrivesc cu caracteristicile fizice. Merge?

Degetul mare drept:


Tipul A – când jumătatea superioară este egală cu cea inferioară: ești o persoană echilibrată care încearcă să găsească armonie și pace. Oamenii cu această formă de deget mare sunt în mare parte calmi și buni la vorbire și predare, iar toate cunoștințele tale sunt testate cu viața.

Tipul B – Dacă prima parte a unui deget mare este mai lungă decât a doua, atunci ești un perfecționist. Ești foarte dedicat ideilor tale și nu ești niciodată mulțumit de detalii. Totul trebuie să fie perfect și în ordine și întotdeauna trebuie să obțineți ceva.

Uneori poți fi obsedat de o idee, dar găsești întotdeauna un mod modest de a reuși și preferi să acționezi. Oamenii te respectă pentru onestitatea ta și se pot baza pe cuvântul tău.

Tipul C – Dacă partea de jos a degetului mare este mai mare decât partea de sus, ești un mare muncitor. Probabil că viața nu îți oferă o cale ușoară de a reuși, dar vei depăși orice obstacole și vei găsi întotdeauna binele. Persoanele cu această formă a degetului mare sunt sigure și inteligente. Aduci inteligență în fiecare vis.Ideile tale sunt întotdeauna clare și nu sunt multe lucruri care să te încurce, de aceea ești foarte des apreciat la locul de muncă ca o persoană de încredere.

Tipul D – Dacă ai un deget flexibil, ești mai expresiv și mai emoțional decât persoanele cu degetele mari. Această formă se mai numește și degetul mare al autostopistului. Oamenii ca tine se adaptează cu ușurință la circumstanțe în schimbare și la medii noi.Ești foarte creativ și artistic. Arta este făcută pentru tine.

Tipul E – Puneți mâna într-o poziție „degetul mare în sus”. Acum fii atent la aspectul degetului mare. Dacă este drept și nu este flexibil, ești o persoană încăpățânată căreia îi place să domine. Uneori, oamenii ar putea încerca să profite de încrederea dvs. și de capacitatea de a vă ține cuvântul, dar mai ales puteți analiza totul imediat și puteți face alegerile corecte fără a vă face rău.

loading...

Add comment