Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Viața se trăiește azi, mâine s-ar putea să fie prea târziu”

Oportunitatea de a trăi viața este un lucru foarte special, trecător, iar timpul pe care îl avem pentru a ne trăi viața este relativ scurt. Adesea, destul de tragic, se pare că realizăm acest lucru doar atunci când ne aflăm poate la sfârșitul vieții.Este o realizare specială să apreciem șansa noastră la viață și să înțelegem această oportunitate, să trăim o viață completă, vibrantă și înfloritoare, să facem mai multe lucruri pe care dorim să le facem și să nu avem regrete la sfârșitul tuturor lucrurilor.

Nu este niciodată prea târziu pentru a începe un nou drum al succesului. Poți să-ți modelezi viața așa cum dorești să fie, punând lucrările zilnic. Nu este niciodată prea târziu să începi ceva nou, să faci toate acele lucruri pe care tânjeai să le faci.Nu este niciodată prea târziu să renunți la ceea ce faci și să începi să faci ceea ce realizezi că iubești.Nu este niciodată prea târziu pentru a îndrepta lucrurile cu cei cu care ai greșit.Nu este niciodată prea târziu să-ți urmezi visele.Indiferent cât de departe ai mers pe un drum greșit, întotdeauna este cale de întoarcere.Dacă calea pe care mergeți pare să nu vă ducă nicăieri, opriți-vă și alegeți alta. Nu este niciodată prea târziu pentru a schimba direcția.

Oamenii sunt capabili, în orice moment din viața lor, să facă ceea ce visează.Nu este niciodată prea târziu să obții ceea ce ai vrut să realizezi cu adevărat în viață.Trebuie doar să vrei.Nu aștepta prea mult.Timpul nu așteaptă.Opreste-te si actioneaza acum.Viața se trăiește azi, mâine s-ar putea să fie prea târziu.Prea târziu să spui cuiva ce simți cu adevărat, prea târziu să faci gesturile pe care vroiai să le faci cu mult timp înainte, prea târziu să rostești acele gânduri către cei dragi.Fă toate aceste lucruri azi, deoarece mâine s-ar putea să fie prea târziu și să regreți că nu le-ai făcut.Urmează-ți visele, trăiește cu un scop și cu mult curaj.Nu lăsa sa treaca timpul pe lângă tine și să regreți că nu ai făcut lucrurile la momentul potrivit.Nu lăsa iubirea vieții tale să treacă pe lângă tine! În viață fă întotdeauna ceea ce simți, pentru a avea ceea ce îți dorești.

loading...

Add comment