Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Părinții calmi au copii calmi. 9 reguli pe care le respectă părinții buni.

Chiar dacă ideea de a respecta niște reguli în familie sună ciudat, toate aceste lucruri sunt pentru binele copiilor noștri.Membrii familiei înțeleg existența și scopul regulii. Copiii se simt mai în siguranță și stresul tuturor scade.Așa că am enumerat în continuare o serie de reguli pe care le respectă părinții buni.

 1. Nu fiți nervoși.
  Părinții calmi, au copii calmi. Nu folosiți cuvinte spuse la nervi.Folosiți cuvinte puține, dar bune.Utilizarea a mai puține cuvinte se aplică și laudelor.Spus constant, înseamnă și mai puțin. Cea mai bună practică este să salvezi complimente pentru lucrurile cu care copiii se luptă. Acest lucru îi va ajuta pe viitor.Acest lucru este concret și specific. Îi arată copilului tău că ai observat efortul lor.
 2. Nu vă răzgândiți.
  Dacă i-ai promis copilului tău că astăzi mergeți în parc să vă dați cu bicicleta, ține-te de promisiune și nu te răzgândi.Acest lucru este valabil și pentru interdicții.Dacă i-ați interzis ceva pentru binele lui, trebuie ambii părinți să vă puneți de acord și să respectați acest lucru.
 3. Respectați deciziile copiilor.
  Unele decizii ale copiilor ar putea să nu fie pe placul vostru, dar trebuie să le respectați indiferent de acest lucru.Puteți încerca să le spuneți gândurile voastre despre acestea, dar dacă ei nu vă acceptă ideile, pur și simplu acceptați-le și respectați-le.
 4. Nu mințiți.
  Uneori, spunem mici minciuni pentru a proteja copiii de orice pericol.Cu toate acestea, în momentul în care nu mai putem acoperi acele minciuni, aceștia ar fi mai mult decât dezamăgiți de dvs.
 5. Nu vă fie teamă să admiteți greșelile.
  Fii smerit și spune „scuze” atunci când ai greșit.Când ai neînțelegeri cu copiii tăi, fii smerit chiar dacă crezi că nu este vina ta. Fii primul care îi ajută să-și ceară scuze.
 6. Arată-le afecțiune îmbrățișându-i și sărutându-i.
  Nu fi timid să te exprimi în fața lor. Îmbrățișările și sărutările tale arată cât de recunoscător sunteți pentru că îi aveți ca și copii.
 7. Nu șantajați.
  Nu vă crește-ți copilul spunându-i să facă asta sau asta, pentru că apoi va primi dulciuri sau bomboane.Ar trebui să încercați să găsiți un echilibru în toate aceste lucruri și să găsiți cuvintele potrivite pentru a-l convinge să facă ceea ce doriți.
 8. Nu râdeți sau îi certați pentru greșelile lor.
  Cu toții suntem oameni și facem greșeli uenori.Nu-i stânjeni, fiind amuzat de alunecările lor.Ba din contră, ajută-i să și le recunoască și să învețe din ele.
 9. Fii mândru de ei.
  Bucurați-vă și simțiți-vă mândru de ei că îi aveți.Ba chiar, oferiți-le cadouri atunci când merită.Dacă aveți această posibilitate, îmbrățișați-i cu drag.
loading...

Add comment