Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Viața m-a schimbat, oamenii m-au dezamăgit, Dumnezeu m-a ajutat

În viață, vom întâlni multe persoane care ne vor dezamăgi, fie ei persoane dragi, prieteni sau chiar familie.De aceea, am învățat că Dumnezeu, în multe privințe, este în continuare singurul care nu ne părăsește și singurul care nu ne va dezamăgi niciodată.Dumnezeu nu ne va dezamăgi niciodată, chiar și atunci când noi îl vom dezamăgi.

Dezamăgirea este o realitate aspră cu care fiecare dintre noi ne vom confrunta la un moment dat, măcar o dată în viață.Fie că ne place sau nu, oamenii ne vor dezamăgi din când în când. Fie resping cererile noastre, fie pur și simplu acționează.Se așteaptă ca atunci când devenim adulțo să nu mai fim afectați de observațiile neplăcute ale cuiva. Cu toate acestea, suntem oameni, iar rănirea face parte din pachet .Obstacolele sunt de fapt oportunități.Ele ne fac să creștem, să învățăm lucruri noi și să dobândim curajul de a lua decizii.Dacă vreodată te întrebi de ce Dumnezeu te face să treci prin lucruri grele, este pentru că El, știe că vei reuși. Și, amintește-ți: atât timp cât Dumnezeu este cu tine, nimeni nu te poate doborî.Credinta este cea mai puternica arma cu care putem lupta impotriva rautatilor, urii, falsitatii.

Niciodată nu uita că doar „Dumnezeu nici nu dispreţuieşte, nici nu urăşte necazurile celui nenorocit şi nu-Şi ascunde faţa de el, ci îl ascultă când strigă către El.” Dumnezeu este alături de noi și ne ajută de fiecare dată când avem probleme.Dumnezeu are un plan pentru fiecare dintre noi.El are grijă de toate.Cu Dumnezeu toate lucrurile sunt posibile.Trebuie să ai credință și să mulțumești pentru tot ce ai.

Nu căuta să fii plăcut oamenilor, ei te vor dezamăgi deseori.Caută să fii plăcut Domnului, El te va binecuvânta mereu.El poate schimba tristețea în fericire, sărăcia în bogăție, plânsul în râs și încercările în binecuvântări.Cere ajutor cerului şi Dumnezeu îţi va trimite oameni potriviţi.O mână de ajutor care vine de la un străin, este trimisă de Dumnezeu.

loading...

Add comment