Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Povestea câinelui din Cluj plimbat în cărucior care a suferit un accident de mașină în urma căruia a avut o fractura deschisă…

Pietonii care trec pe strada Calea Dorobantilor din Cluj-Napoca îl pot vedea aproape zilnic pe acest om minunat, cu suflet mare, care își plimbă căinele într-un cărucior.Micuțul a suferit un accident de mașină în urma căruia a avut o fractură deschisă la un membru posterior.De atunci, stăpânul său, un om, în adevăratul sens al cuvântului, îl poartă mai mereu în cărucior.

„Din pacate chiar este bolnav catelul. A suferit anul trecut un accident de mașină datorita căruia a avut o fractura deschisa la un membru posterior si probleme articulare la membrul anterior de pe aceiasi parte”, a explicat o cititoare.

”No ziceți voi dacă nu-i fain la Cluj… Sper că nu e bolnav cățelul”, a scris fotograful Dan Bodea, cel care a realizat și fotografia articolului.

Această fotografie este foarte impresionantă, deoarece acest om cu suflet mare, cum puțini mai găsim în zilele noastre are grijă de el zilnic și îi face viața mai frumoasă.Alți oameni își abandonează poate copiii la greu, dar el își crește prietenul patruped cu multă dragoste.Din comentariile cititorilor, am aflat că stăpânul său este un șahist remarcabil și că pe minunea de cățel se numește Pufi.

Dragostea dintre câine și stăpânul său nu poate fi descrisă prin cuvinte.Fidelitatea căinilor față de stăpân este cel mai mare atuu a lor.Omul îl considera un prieten al său pentru că el are nevoie nu doar de dragoste, dar și de compania unui amic sincer, căruia ii poate destăinui toate secretele.Și care, bineînțeles, le va păstra.Indiferent că e mare sau mic, un câine are nevoie de multă atenție și afecțiune, și nu trebuie să fie neglijat nicidecum. Indiferent de rasa pe care o are, de mărime și aspect, câinele este cel mai iubit animal de companie din istoria omenirii. Istoria a fost scrisă în povești frumoase despre prietenia dintre om și animal.El ne învață despre loialitate, dragoste, curaj, sacrificiu și încredere.

loading...

Add comment