Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
demnitate

Demnitatea,omenia și frica de Dumnezeu,trei lucruri esențiale care nu ar trebui să lipsească în viață.

În acest articol vom vorbi despre aceste trei lucruri esențiale pe care ar trebui să le aibă fiecare om.Vom începe cu demnitatea, care este unul dintre cele mai importante lucruri pentru spiritul uman.Oamenii care au demnitate sunt capabili să realizeze multe lucruri,cum ar fi bunătatea în viața de zi cu zi, să-și găsească noi prieteni, să ducă o viață fericită și poate chiar să facă o diferență în lume.Totodată a avea demnitate înseamnă a fi tratat cu respect și a-i trata pe cei din jur cu respect.Demnitatea este sentimentul de respect de sine și de a te simți demn de respect.În timp ce demnitatea rezidă în cele din urmă în noi, ea este comunicată și de alții.

Demnitatea umană este un sentiment al valorii de sine. Prin urmare, demnitatea este un sentiment de mândrie de sine pe care o ființă umană îl are cu ei. Acest simț conștient îi face să simtă că merită respect și onoare din partea altor ființe umane.Demnitatea este calitatea de a fi onorabil, nobil, excelent sau demn.

Al doilea lucru important în viață este omenia.Omenia este o parte importantă a vieții care spune că să-i ajutăm pe alții, să încercăm să-i înțelegem pe ceilalți și să conștientizăm problemele oamenilor cu ochii noștri și să încercăm să-i ajutăm.Nu trebuie să fii o persoană bogată pentru a avea omenie, chiar și o persoană săracă poate semăna omenie ajutând pe cineva sau împărțind hrana cu el.Mulți oameni consideră că lucrul cel mai de preț în viață este omenia.De îndată ce înțelegem importanța umanității în viața de zi cu zi, scopul pentru care ne aflăm pe Pământ este automat îndeplinit.

Și ultimul lucru, dar nu cel din urmă sau mai puțin important este frica de Dumnezeu.Conform Psalmului 111:10: „Frica de DOMNUL este începutul înțelepciunii; O bună înțelegere au toți cei care împlinesc poruncile Lui; Lauda Lui rămâne în veci”.Frica de Dumnezeu înseamnă a avea respect pentru El și a-I asculta.Înseamnă să-l recunoașteți pe El ca Domnul vostru.Înseamnă că acționați din respect pentru El.

Persoana care se teme de Dumnezeu în sensul biblic menține o umilă reverență pentru slava, măreția, stăpânirea și autoritatea Sa. Persoana care se teme de Dumnezeu recunoaște că El nu este numai Dătătorul tuturor lucrurilor bune, ci și Domnul universului și Judecătorul păcătoșilor.Deci, ce se va întâmpla cu noi dacă nu ne temem de Dumnezeu? El are dreptul să ne judece. Nu-L sfidați, ci recunoaște-L ca Creatorul, Mântuitorul și Domnul tău.

loading...

Add comment