Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Pe orice drum ai fi purtat de viață,poartă întotdeauna în suflet speranța.

Orice furtună trece, orice problema are rezolvare și orice lacrimă este urmată de un zâmbet.Chiar dacă ai aripile frânte, nu renunța! Chiar dacă nu mai poți zbura. Târăște-te și mergi înainte.Cu toții trecem prin viață prin greutăți.Alții prin mai multe și unii prin mai puține.

Si oricât de mult am încerca să ne protejăm inimile și să ne protejăm pe noi înșine, vor veni vremuri grele, în care promisiunile ne vor fi încălcate și vom suferi.Vom fi compleșiți de gânduri negative și durere sufletească.Ceea ce doare cel mai mult este să nu înțelegem nimic, ci simțim că totul este împotriva noastră.Toată lumea merită să știe adevărul, să-și răspundă la întrebări, având în vedere că închiderea care va ușura povara și va ajuta la încheierea capitolului.Cu toate acestea, indiferent de cât de mult am merge în căutarea acestor răspunsuri, vom ajunge întotdeauna în punctele necompletate.

Într-un fel, viața nu pare să ne favorizeze și nu vrea să ne ofere o cale de ieșire ușoară. Îi place să ne lase speriați, pierduți și fără speranță.Dar numai dacă o lăsăm.Deoarece în mijlocul acestui haos, nu reușim să ne dăm seama că poate încercarea de a fugi de durere nu este răspunsul și că uneori se întâmplă lucruri din motive pe care nu le vom înțelege niciodată.
Că poate aceste bătălii sunt menite să ne arate cât de puternici suntem de fapt și că există binecuvântări ascunse peste tot, chiar și în furtuni.

Vedeți, singura cale de a depăși aceste furtuni este să vă ridicați deasupra lor. Să adunăm curajul și voința de a ne ridica în picioare, de a ne înfrunta temerile.Nu trebuie să fugim de ele, trebuie doar să acceptăm situația noastră, cu credința că zilele mai bune sunt înaintea noastră.Viața poate să nu fie întotdeauna petrecerea pe care sperăm să o fie, dar este totuși frumoasă. Și se poate dovedi așa cum ne-am imaginat întotdeauna că va fi în visele noastre, trebuie doar să ne păstrăm credința și să continuăm să mergem mai departe.S-ar putea să fie greu, știu că este greu.Dar, renunțarea nu este soluția.

Nu vă pierdeți niciodată speranța și încrederea că totul va fi bine.Chiar și atunci când vi se pare că nu există scăpare.Dumnezeu va avea grijă de tine.

loading...

Add comment