Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Când renunți la trecut, faci loc lucrurilor bune în viața ta

Cu toții am fost răniți. Nu poți fi un adult sau un adolescent în ziua de azi, dacă nu ai suferit un fel de durere emoțională.Doare.Te înțeleg.

Dar ceea ce faci cu acea rană este probabil mai important decât răul în sine.Pe scrut, trebuie să dai drumul la rănile din trecut și să mergi mai departe cu fruntea sus.Singurul mod în care poți accepta bucurie și fericire nouă în viața ta este să faci spațiu pentru ea. Dacă inima ta este plină de durere și amărăciune, cum poți fi deschis la ceva nou?

Lucrurile nu dispar singure.Trebuie să renunțați la ele.Să încetezi să retrăiești durerile trecute, să încetezi să treci peste detaliile poveștii din capul tău de fiecare dată când te gândești la ceva.Acest lucru este foarte important pentru majoritatea oamenilor, știind că este alegerea lor să țină cont de durere, sau să trăiască o viață viitoare fără ea.

Dă drumul trecutului și încetează să-l retrăiești. Încetează să-ți mai spui povestea în care protagonistul – tu – este pentru totdeauna victima acțiunilor oribile ale acestei alte persoane. Nu poți anula trecutul, tot ce poți face este să faci astăzi loc lucrurilor bune din viața ta.Când te concentrezi pe aici și acum, ai mai puțin timp să te gândești la trecut.

Amintiți-vă, dacă ne aglomerăm creierul – și trăim – cu sentimente rănite, nu prea există loc pentru orice lucru pozitiv. Este o alegere pe care o faci pentru a continua să simți răul, în loc să primești bucuria din nou în viață.Este timpul sa lasi in spate toate amintirile dureroase. Este timpul sa te concentrezi asupra celui mai important lucru: fericirea ta.Trebuie să fii deschis pentru un nou capitol din viața ta și să închei vechile capitole cu sufletul impacat si cu un zambet larg pe buze.Când renunți la trecut, faci loc lucrurilor bune în viața ta.Mergi mai departe cu viata ta.

loading...

Add comment