Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Citită 3 zile la rând,rugăciunea Sfintei Cruci îndepărtează orice rău din casă

Este ușor să-l acuzi pe Dumnezeu când viața nu merge bine. El poate face orice. Oprește orice. Schimbă orice.Dar, El nu a promis niciodată că voi primi ceea ce vreau, că zilele mele vor fi ușoare, doar că pentru că am ales să-L urmez nu voi suferi sau că El m-ar fi lăsat să omit părțile rele ale vieții. Și de acolo vine dezamăgirea, lovindu-ne de lucruri rele și crezând că Dumnezeu ne datorează binele.Dar, atunci când lucrurile în viața noastră nu merg așa cum ne dorim, nu ne găsim liniștea sau nu ne regăsim pe noi înșine, să citim rugăciunea Sfintei Cruci 3 zile la rând și vom primi ajutorul mult așteptat.Se spune că această rugăciune rostită timp de trei zile la rând, ne este de mare ajutor în clipele grele și face adevărate minuni celor care o rostesc.Rugăciunea Sfintei Cruci ajută la însănătoșire, dar și la îndeplinirea micilor și marilor dorințe.Vei vedea că brusc, viața ta va începe să se schimbe în bine.

Rugăciunea Sintei Cruci.

„Sa invie Dumnezeu si sa se risipeasca vrajmasii Lui si sa fuga de la fata Lui cei ce-L urasc pe Dansul. Sa piara, cum piere fumul, cum se topeste ceara de fata focului, asa sa piara diavolii de la fata celor ce-L iubesc pe Dumnezeu si se insemneaza cu semnul Crucii si zic cu veselie.

Bucura-te, Preacinstita si de viata purtatoare Cruce a Domnului, care alungi pe diavoli cu puterea Celui ce S-a rastignit pe tine, a Domnului nostru Iisus Hristos, si S-a pogorat la iad si a calcat puterea diavolului si te-a daruit noua pe tine, Cinstita Crucea Sa, spre alungarea a tot pizmasul.

Ingradeste-ma, acopera-ma si ma pazeste, Doamne, cu puterea Cinstitei si de viata purtatoarei Tale Cruci, departand de la mine tot raul!

In mainile Tale, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul meu, Iti incredintez sufletul meu, pazeste-ma, binecuvinteaza-ma, miluieste-ma dupa mare mila Ta si dupa multimea indurarilor Tale si viata vesnica imi daruieste. Amin (de trei ori).”

Prin rugăciune, ajungem să comunicăm mai bine cu Domnul Nostru, așa îi mulțumim că suntem bine, sanatosi alaturi de familie si de cei dragi și ca ne fereste de ce tot ce este rău.Dumnezeu este Tatăl Nostru.Il numim Tatal Nostru deoarece el a creat lumea, atat oamenii, cât si animalele, pamantul, totul este dat de la Dumnezeu.Iar el ne ascultă rugăciunile și este alături de noi tot timpul.

loading...

Add comment