Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Sunt două daruri pe care ar trebui să le oferim copiilor noștri: aripi pentru a zbura și rădăcini pentru a se întoarce acasă

Nu-ți învăța copilul ce înseamnă bogăție.Nu asta e tot ce contează în viață.Învață-l ce înseamnă fericirea.Învață-l să știe valorea lucrurilor, nu prețul lor.Atunci când oferi lucruri materiale, oferi putin. Insa cand oferi ceva din sufletul tau… atunci oferi iubire adevarata.
Iata cateva cadouri pe care copiii nostri nu le vor uita niciodata:

1. Încrederea.
Obiectivul numărul 1 este ca, copiii noștri să aibă încredere în noi.De asemenea trebuie să-i învățăm să fie încrezători.Cu cât ne vom concentra mai devreme pe a ne ajuta copiii să fie încrezători, cu atât viața lor va fi mai ușoară. Oamenii încrezători sunt pur și simplu concentrați pe lucruri mai productive decât să se prindă de dramă, îngrijorare și gânduri și acțiuni autodistructive.

2. Provocările.
Încurajati-va copiii sa viseze. Sa viseze cu ochii deschisi, sa viseze dormind. Provocati-i sa lupte pentru a obtine ce isi doresc in viata.

3. Bunătatea.
Nu este nevoie să elaborați aici. Fii amabil cu copiii tăi și învață-i să fie amabili cu ceilalți.

4. Dragostea și respectul.
Consider că cuvintele IUBIRE și RESPECT sunt cele mai importante două cuvinte din viața copilului.Trebuie să le arătăm copiilor noștri dragoste și respect în timp ce îi responsabilizăm pentru a avea o atitudine pozitivă față de ei înșiși și de ce este important să arătăm iubire și respect altora.

5. Compasiunea.
Viata nu este corecta si nici nu va fi vreodata. Insa cand copilul face o greseala, fiti acolo pentru el. Ascultati-l, sfatuiti-l, intelegeti-l.

6. Optimism.
Cuvintele sunt puternice, ele pot crea sau pot distruge.Trebui să-i încurajăm cu optimism de fiecare dată când ei spun ceva și cred în acel ceva.

7. Onestitatea.
Copiii care invata valoarea si importanta integritatii, a sinceritatii la o varsta frageda au sanse mari sa devina adulti onesti, cinstiti.

8. Valorile.
Mai întâi trebuie să ne înțelegem valorile, dar, de asemenea, să vorbim cu copiii noștri despre valori, care îi vor ajuta să ducă o viață productivă și plină de satisfacție.

9. Iubirea… cel mai frumos cadou pe care un parinte il poate oferi zi de zi copilului sau.

Și bineînțeles că niciunul dintre aceste cadouri nu se găsesc la vânzare în supermarketuri.De aceea trebuie să știți un lucru: Alegeti cu mare grija cadourile pe care vreti sa le faceti copiilor. Cele mai importante daruri nu se masoara in bani.

loading...

Add comment