Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu am primit nimic gratis de la viață, am muncit pentru tot ce am și de aceea ma bucur de tot ceea ce am reușit sa obțin.

Din păcate, nu toți avem norocul de a ne naște într-o familie înstărită, unde să nu ne lipsească nimic.De aceea, părinții m-au învățaț că trebuie să lupt în viață pentru a obține tot ceea ce îmi doresc pentru că lucrurile nu vin gratuit și nici nu cad din cer.

Acest lucru nu este deloc ușor într-o societate în care unii conduc mașini scumpe, dețin imperii și primesc favoruri oriunde merg și orice fac.În viață, trebuie să cazi, să știi să te ridici de fieccare dată când ai căzut, să lupti și sa muncești pentru ceea ce-ti dorești, iar eu asta am făcut, am luptat, am muncit și de aceea am o satisfacție mare pentru ceea ce am realizat….prin munca.

Este foarte important să-ți setezi obiectivele și să le urmezi, să nu renunți indiferent de situație și indiferent de persoanele care nu cred în tine.Tu trebuie să-ți urmezi visele.Tu trebuie să știi pentru ceea ce lupți.

Cand vei fi batran si vei sta la o poveste cu nepotii despre cum a fost viata ta, vei dori sa ai ce povesti, sa spui cum te-ai intrecut pe tine, cum ai reusit, cum ai gasit acea putere interioara uriasa, desi toata lumea spunea ca e imposibil si ca o sa esuezi.

Pastreaza-ti visele vii. Înțelegerea pentru a realiza orice necesită credință și credință în tine, viziune, muncă grea, determinare și dăruire. Amintiți-vă că toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred.Cu munca grea și persistența, visele sunt realizabile.

loading...

Add comment