Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Caută bărbatul care va lupta pentru tine până la final…

Caută bărbatul care este dispus să accepte toate provocările pe care le va confrunta în relația cu dvs.Un bărbat care te protejează cu orice preț, pentru că nu va suporta să te vadă în pericol. Un bărbat a cărui inimă se sparge de fiecare dată când vede lacrimi care vă curg din ochi. Un bărbat care îți pune siguranța ca prioritate.

Caută bărbatul care va face totul doar pentru a fi cu tine.Un tip care va zbura prin toată lumea doar ca să te vadă. Pentru că nu poate trăi o altă zi fără să-ți audă vocea în persoană, fără să vadă cât de frumoasă ești sub lumina naturală, fără să-ți sărute buzele.Un tip care va căuta întotdeauna o oportunitate de a vă cunoaște, fără scuze, fără scepticism, fără teamă. Caută bărbatulcare luptă pentru tine, pentru dragostea ta și pentru relația voastră. Pentru că nu există un alt tip ca el.

Este curajos pentru a fi în picioare cu oricine pune la îndoială opțiunile vieții sale. Este loial că a rămas cu tine, deși toată lumea îl convinge să găsească altceva. El este un domn pentru calmul său, când sentimentele tale sunt rănite din toate cuvintele negative pe care le-ai auzit.

Un tip care este deschis să discute de ce te alege în primul rând, de ce este mândru de tine și de ce este hotărât să-și petreacă restul vieții cu tine.Un tip care își pune cuvintele în acțiune. Ca atunci când spune că o va face la timp, și nu apare nici măcar un minut cu întârziere. Când spune că relația dvs. cu el este asigurată, va face un efort pentru a demonstra acest lucru. Când spune „te iubesc”, el spune cu adevărat acele cuvinte din toată inima și cu toată sinceritatea.

Caută brăbatul care te susține când teama te bate cu un pas înapoi. Un tip care te prinde repede când îți pierzi echilibrul. Un tip care încurajează, îndrumă și îți luminează calea în timp ce te sperii să faci fața demonilor în viață. Un tip care îți amintește și te asigură că este chiar în spatele tău, pentru a te salva atunci când nu vei câștiga nicio luptă pe care o vei lua.Un tip care va lupta pentru tine până la final, pentru că sunteți singura persoană pentru care crede că merită să lupte.

loading...

Add comment