Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Atunci când ești un om bun, nu pierzi nimic.„Tot ceea ce nu am primit de la oameni, am primit înzecit de la Dumnezeu”

Nu pierzi nimic cu bunătatea.Poate că unii oameni te subestimează dacă văd că ești un om bun, dar cu timpul vor realiza și ei că modestia este o virtute pe care și-o vor dori și ei.Cei care m-au apreciat și mi-au văzut adevărata valoare, au câștigat în mine un prieten loial.

Nu pierzi nimic cu sinceritatea.Sinceritatea este un dar foarte scump pe care nu trebuie să-l aştepţi de la oameni ieftini.Ei nu vor ști niciodată ce este sinceritatea.Sinceritatea şi adevărul sunt vitale în relaţiile umane, cât și în relaţia cu Dumnezeu.Sinceritatea înseamnă, gânduri şi fapte care să te reprezinte în totalitate

Nu pierzi nimic cu răbdarea.Poate că uneori așteptăm prea mult să ni se îndeplinească un vis sau poate chiar renunțăm să mai așteptăm.Însă, trebuie să înveți că unele realizări mai importante necesită timp și răbdare, așa că trebuie să ai încredere și să fii pregătit întotdeauna.

Nu pierzi nimic iertând.Poate că s-a întâmplat pe parcurs să ierți oameni care apoi te-au mințit din nou sau te-au dezamăgit.Dar nu trebuie să regreți acest lucru, deoarece iertându-i,ai câștigat un suflet liber și liniștit, netulburat de amintiri triste din trecut, de regrete, de frustrări și de dureri.

Nu pierzi nimic iubind.Iubirea adevarata este cel mai frumos sentiment. Este una dintre cele mai sublime actiuni pe care o poate realiza o fiinta umana.Nu pierzi niciodata iubind, pierzi intotdeauna renuntand prea usor.Poate că uneori nu ți-a fost împărtășită iubirea și oamenii te-au folosit, însă, iubind ai trăit din plin, cu bucurii, cu momente de adâncă tristețe, dar ai trăit cu adevărat.

Nu pierzi nimic crezând în Dumnezeu. Poate că uneori nu înțelegem de ce Dumnezeu ne scoate în cale toate greutățile prin care trebuie să trecem, dar cu toate acestea el ne învață că toate problemele au rezolvare, că orice încercare își are rostul ei, că după orice sfârșit urmează un alt început, că după orice durere urmează o mângâiere, că după orice pierdere de sine urmează o regăsire, că după orice eșec urmează o reușită…

“Prea des subestimăm puterea unei atingeri, a unui zâmbet, unei vorbe bune, a unei urechi care ascultă cu atenţie, a unui compliment sincer, sau a celui mai mic act de caritate, toate acestea vând potenţialul de a da o nouă direcţie vieţii.” – Leo Buscaglia

loading...

Add comment