Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
caine-nu-tradeaza

Un câine nu-și trădează stăpânul, nu-l abandonează și nu-l uită niciodată

Proprietarii de animale de companie se găsesc uneori într-o situație în care simt că trebuie să renunțe la animalul de companie.Ei bine, ar trebui luate în considerare diferite soluții înainte de a decide să renunți la animalul tău de companie.Deoarece câinele este considerat a fi cel mai bun prieten al omului, el este și foarte loial,nu-și trădează niciodată stăpânul, nu-l abandonează și nu-l uită.

Câinii fac parte din societățile umane de mai mult timp decât orice altă specie domestică.Relația unui stăpân cu câinele său, este atât de intensă ducând adesea la atașamente puternice și la tratarea acestor câini ca membri ai familiei sau chiar copii.Dar cum arată această relație din perspectiva câinilor? Cum își percep ei stăpânul și cât de importantă este relația lor cu acesta.

Ultimele decenii au văzut o creștere a cercetării din cunoașterea comparativă asupra abilităților cognitive și sociale ale câinilor de companie, în special în comparație și referire la oameni.Câinii au într-adevăr abilități speciale de a înțelege și de a interacționa cu oamenii datorită istoriei evolutive și domesticirii speciei și datorită competențelor complexe dobândite prin învățarea individuală și socială.Proprietarii de câini ar trebui să fie conștienți de cât de mult acordă patrupezii lor indiciile de comunicare subtile și cât de mult înțeleg despre emoțiile, gesturile și acțiunile îngrijitorilor lor, pot apărea o serie de conflicte.Loialitatea este, de asemenea, un comportament natural pentru câini.

Animalele de companie nu judecă și oferă dragoste necondiționată, sens și bucurie vieților noastre.Relația pe care o formează proprietarii de animale de companie cu animalele lor poate fi emoțională, psihologică și fizică.Câinii adoră mirosul stăpânilor lor.Câinele tău loial te recunoaște o viață întreagă.De aceea, cățelul tău va învăța rapid să te aleagă printre străini, atât prin vedere, cât și prin puternicul său simț al mirosului.Iubirea necondiționată dintre un câine și stăpânul său este iubire care se manifestă uneori în cele mai eroice și miraculoase moduri.Câinele și-ar da oricând propria viață pentru stăpânul său.El nu-l abandonează și nu-l uită niciodată.

În concluzie, încurajăm cu toată inima cât mai mulți oameni să adopte un câine.Nu aveți idee câte beneficii poate aduce stăpânului său, cât și familiei.Sociabili, jucăuși și extrem de inteligenți, câinii pot fi animalele de companie perfecte și în preajma copiilor.

loading...

Add comment