Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Tati, te rog tare mult: nu divorța de mine! Știu, pe mama nu o mai iubești.Te-am auzit țipând la ea de atâtea ori…

Știu, pe mama nu o mai iubești.Poate că nu mai arăta așa cum arăta când v-ați căsătorit.Poate că a luat câteva kilograme în plus și i-au mai apărut câteva riduri.Da,știu, poate a fost mai rece și mai indiferentă cu tine, deoarece mi-a acordat mie toată atenția în ultima vreme.Eu nu am vrut să-ți iau locul.Nu asta a fost intenția mea.Eu îmi doream doar să stăm toți 3 pe canapea și să ne uităm împreună la desene animate.Îmi doream doar să aud de la fiecare cât de mult mă iubește.

Eu nu sunt atât de mare încât să te judec.Eu pot doar să vă iubesc pe amandoi în mod egal.Știi, tati, noi copiii, avem un suflet atât de mare, încât putem iubit doi oameni de-odată în mod egal.Dar tu, într-o zi ai plecat. Am înețeles că ai divorțat de mami și că te-ai oferit să-mi plătești pensie alimentară.Eu insă, sunt prea mic să știu ce înseamnă aia.Eu îmi doresc doar să ne vedem, să mă întrebi ce am mâncat sau ce vreau să mănânc, să ne jucăm împreună, să mergem la film și să-mi spui zilnic că mă iubești.

La început, mă bucuram de fiecare dată când suna telefonul.Credeam că ești tu.Abia așteptam să te aud și să-ți povestesc ce am mai făcut și cât de dor îmi e de tine.Dar, după câteva luni m-am oprit.Am înțeles că telefonul nu suna niciodată pentru mine și că tu m-ai uitat.Au fost momente grele pentru mine tati…Momente în care nu m-ai căutat deloc, în care am plâns de dorul tău și m-am întrebat într-una eu cu ce am greșit de te-am supărat așa de tare.

După 2 ani de zile mami a venit și mi-a spus că mă scoți la un suc.Nu pot să descriu cât de fericit am fost că te voi vedea.M-a îmbrăcat cu cele mai noi hainuțe.Voiam să fii mândru de mine ce mare și frumos am crescut.Mi-am făcut o listă cu toate lucrurile care vreau să ți le povestesc în tot timpul în care ai lipsit.De prietena mea de la grădiniță, de motanul vecinilor, de prima mea compunere și de primul premiu câștigat.

Am ajuns la un restaurant, ne-am așezat la masă și mi-ai comandat o înghețată și un suc.Eu am început să-ți povestesc tot ce vroiam să știi, dar am văzut că nu m-asculți și că te plictisesc.Pe lângă asta, telefonul îți suna într-una.Atunci, am ascuns lista cu tot ce vroiam să-ți spun și am tăcut.Am tăcut, de teamă să nu te supăr și eu și să divorțezi și de mine…

loading...

Add comment