Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
iubirea-de-sine

5 lucruri importante care se întâmplă atunci când te iubești cu adevărat pe tine însăți

Practicarea iubirii de sine este una dintre cele mai importante abilități pe care le poate învăța o persoană. Numai atunci când simți iubirea față de tine însuți te poți aștepta ca alții să te accepte așa cum ești.A învăța să te iubești pe tine însuți nu este întotdeauna ușor. Nu este o activitate unică pe care o realizați și de la care treceți mai departe. Dragostea de sine este o călătorie continuă, marcată de vârfuri și văi aparent vaste, ceea ce face ca trecerea peste cocoașe să fie atât de plină de satisfacții.Dar, iată în continuare câteva lucruri importante care se întâmplă atunci când te iubești cu adevărat pe tine însăți.

1.Crește încrederea de sine.
Când te iubești pe tine însuți, compasiunea ta de sine crește de zece ori. Știi că nu ești perfect și e în regulă. Știind acest lucru, de fapt, îți oferă încrederea de a-ți risca și de a te „a pune acolo”. Acest lucru se datorează faptului că ești mai puțin concentrat pe incertitudinea rezultatului și mai concentrat pe a face tot posibilul în momentul de față cu încredere.

2.Îți recunoști adevărata valoare.
Când te iubești pe tine însuți, devii conectat la dorința și pasiunea ta profundă de a face lumea un loc mai bun. Ceea ce este și mai uimitor este că veți ști că aveți într-adevăr capacitatea de a face acele schimbări – poate nu la scară mare, dar încetul cu încetul, puteți face diferența.

3.Îți concentrezi energia pe a-ți construi o versiune a ta tot mai bună.
Facem alegeri în fiecare zi care ne pot aduce mai aproape sau mai departe de obiectivele noastre. Cred că energia pe care o punem în aceste alegeri se agravează pe termen lung.De aceea, este esențial să-ți depui energia pentru a-ți construi o versiune a ta mai bună.Relația pe care o ai cu tine însuți este cea mai importantă relație pe care o ai, de aceea trebuie pusă pe primul loc.

4.Dorința ta de succes devine mai puternică decât frica de eșec.
Nimeni nu vrea să eșueze. Nu se simte grozav când încercăm ceva și nu atingem obiectivul. Dar iată problema – să te iubești suficient de mult pentru a ști că eșecurile nu sunt doar handicapuri, ci trepte pentru succes este narațiunea pe care înveți să o dezvolți. Lucrurile bune necesită timp, inclusiv succesele pe care le obținem în timpul vieții noastre.

5.Nu te mai compari cu cei din jur.
Deși este grozav ceea ce fac ei, nu are nimic de-a face cu tine și de ce ești capabil. În cele din urmă, este vorba despre a te concentra pe tine însuți și unde ești și ce dorești să fii.

Dragostea de sine te împinge să ai grijă de propriile nevoi. Veți învăța să vă dăruiți și, făcând acest lucru, vă veți deveni persoana care vă străduiți să fiți. Vei sărbători frumusețea și libertatea de a fi sincer cu tine și vei dobândi un sentiment solid al cine ești cu adevărat.

loading...

Add comment