Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Problema care îi încurcă pe adulți.Care este rezultatul ecuației.

Găsiți matematica provocatoare? Mulți oameni suferă de frica de matematică. Persoanele aflate în această condiție suferă de stres și anxietate atunci când se confruntă cu o provocare legată de matematică.Ei bine, uneori, problemele matematice par a fi incredibil de simple. Adică, până când începeți să încercați să o rezolvați și apoi vă dați seama că nu aveți nici o idee despre ceea ce faceți și începeți să vă puneți întrebări. Acesta este parțial motivul pentru care problemele simple de matematică devin virale tot timpul, par incredibil de ușoare, dar oamenii primesc întotdeauna răspunsuri foarte diferite și se argumentează intens.În timp ce majoritatea problemelor matematice par imposibil de rezolvat, uneori tot ce trebuie să faceți este să folosiți o logică.

Este timpul să ne antrenăm puțin mințile cu o mică problemă.Această ecuație, simplă la prima vedere, care are la bază principii matematice învățate de copiii din școala primară reușește să pună în dificultate un număr foarte mare de adulți.Dar, în ultima vreme, ecuația este în tendințe online, nedumerind pe toți cei care încearcă să o rezolve.Există șanse foarte mari să fiți unul dintre cei care o rezolvă și acum să le demonstrați tuturor prietenilor dvs. adulți, rezolvând această ecuație.

Haideți să vedem despre ce este vorba.După cum am spus și mai sus, la prima vedere pare o ecuație foarte simplă.Folosește numai numere mici și, teoretic, nu ar trebui să fie mare bataie de cap să o rezolvi.Doar că are ceva mai special, ceva menit să pună oamenii în încurcătură și acum depinde de tine dacă te prinzi sau nu.Privește atent imaginea de mai sus și încearcă să rezolvi ecuația cât mai repede, fără să stai prea mult pe gânduri.Apoi, mergi mai jos și verifică dacă ai ajuns la rezultatul corect.Hai la rezultat.

Rezultatul ecuației.
Dacă la finalul calculului ai ajuns la numărul 22, atunci te felicităm. Înseamnă că ai reușit să rezolvi cu brio problemuța.Încurcătura stătea în singurul element diferit din ecuație, respectiv înmulțirea cu zero.Există mulți oameni care uită că înmulțirea se face prima și care ajung să înmuțească tot ce au adunat până la acel punct cu zero, ajungând astfel la un rezultat greșit.

loading...

Add comment