Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Să nu uiți niciodată mâinile care te-au crescut”.

Când devii mamă, începi să înțelegi concret tot ceea ce mama ta a făcut și, probabil, încă face, pentru tine și familia ta.A fi mamă te schimbă pentru totdeauna și, de asemenea, schimbă perspectiva cu care privești lumea. Ochii tăi sunt deschiși și puteți vedea clar importanța și măreția celor care v-au crescut cu dragoste și sacrificiu.Mâinile unei mame nu sunt niciodată uitate pentru că, într-un fel sau altul, acele mâini iubitoare te susțin și astăzi.

În copilărie, mâinile unei mame sunt primele pe care le atingem cu căldură, atunci când ne confruntăm cu primele noastre temeri și dificultăți.Într-o zi când vei fi părinte, vei înțelege în sfârșit motivul pentru atâtea lucruri, din numeroasele gesturi mici și mari care zi de zi, ne-au ghidat și ne-au însoțit în timp ce creșteam.O mamă este primul erou al copilului, pentru că, pentru a deveni mamă, este posibil să fi trebuit să-și părăsească locul de muncă sau a trebuit să caute două locuri de muncă pentru că a fost lăsată singură, în orice caz, nu se oprește niciodată.Mai mult, niciodată nu încetează să mai fie mamă chiar și atunci când copiii ei cresc și au copii ai lor și devin mamă sau tată, pentru că mamele continuă să fie acolo cu aceleași mâini pline de dragoste și lucruri de făcut și de dat.

Și atunci când devin bunici, sunt și ei mereu acolo pentru nepoții lor și continuă să se gândească întotdeauna la alții mai întâi, decât la ele.Aceste mame sunt cu adevărat unice: au întotdeauna brațele deschise și mâinile pregătite să ne întâmpine pe toți.Au o mie de soluții și te pot stimula și te pot consola chiar și în fața unor dificultăți aparent insuportabile, deoarece nu au renunțat niciodată și nu vor renunța niciodată.

Mâinile unei mame nu sunt niciodată uitate, iar căldura lor este păstrată pentru totdeauna în inimă, iar când vei deveni mamă, vei spera că și tu, poți fi pentru propriii tăi copii ceea ce acele mâini încă mai reprezintă pentru tine.Nu uita niciodată mâinile care te-au ridicat! Tu ești cine ești azi din cauza asta. Aceste mâini sunt lecții și amintiri prețioase în viața noastră.Sunt o reflea acelexie a acelei persoane și a vieții pe care a trăit-o.

loading...

Add comment